Karaman'da Mısır Tarlasında Obruk Oluştu

Karaman'ın Ayrancı ilçesinde 14,5 metre çapında, 8 metre derinliğinde obruk oluştu.

Karaman'da Mısır Tarlasında Obruk Oluştu

Karaman'ın Ayrancı ilçesinde, mısır tarlasının arasında oluşan 14,5 metre çapında ve 8 metre derinliğindeki obruk, tarla sahiplerinin ve bölge halkının dikkatini çekti.

İhbar Üzerine Hızla Müdahale Edildi

Ambar köyü sınırlarında yaşanan olay sırasında, hasat yapan çiftçiler obruğu fark ederek durumu ilgili birimlere bildirdi. Hızla olay yerine intikal eden İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, obruk çevresinde gerekli incelemelerde bulunarak durumu değerlendirdi.

Tarla Sahibinin Açıklamaları

Tarla sahibinin akrabası Bekir Tekinli, hasat sırasında obruğun ortaya çıktığını ifade ederek, "Mısır ektiğimiz sırada burada bir obruk yoktu. Biçerdöver operatörü durumu fark etti," dedi. Daha önce de benzer olayların yaşandığını belirten Tekinli, "Geçmişte yan tarlamızda da obruklar oluştu. Yetkililerin bu duruma kalıcı bir çözüm bulmalarını talep ediyoruz. Son üç yıl içinde burada üç obruk daha meydana geldi," ifadelerine yer verdi.

Karaman'ın Ayrancı ilçesinde 14,5 metre çapında, derinliği 8 metreyi bulan obruk meydana...

Karaman'ın Ayrancı ilçesinde 14,5 metre çapında, derinliği 8 metreyi bulan obruk meydana geldi.

Kaynak: AA

Şaban Yılmaz'a Veda Yemeği Düzenlendi AK Parti'de değişimin ayak sesleri Cumhurbaşkanı Erdoğan, uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı Bir ilde gösteri ve yürüyüşler 3 gün yasaklandı