"Karadeniz Gazı Devreye Alma Töreni"nde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na gönderme

"Karadeniz Gazı Devreye Alma Töreni"nde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na göndermede bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay Bay Kemalvari yalanlarla bir şeyler söyleyecek değilim. "300 milyar dolar yurt dışından getirdim" diyor. Ne getirdin? Senin sıfatın ne? Esrar, eroin mi Londra'daki tüccarlarına sattın? Ne yaptın da getiriyorsun?" ifadelerini kullandı.

"Karadeniz Gazı Devreye Alma Töreni"nde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na gönderme

Karadeniz gazı, Filyos Doğalgaz İşleme Tesisi'nde ilk kez karaya çıkarıldı. Karada 8 bin, denizde 2 binden fazla personelin çalıştığı projede ilk fazda üretilen doğalgaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla devreye alındı.

"Karadeniz Gazı Devreye Alma Töreni"nde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na göndermede bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay Bay Kemalvari yalanlarla bir şeyler söyleyecek değilim. "300 milyar dolar yurt dışından getirdim" diyor. Ne getirdin? Senin sıfatın ne? Esrar, eroin mi Londra'daki tüccarlarına sattın? Ne yaptın da getiriyorsun?" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi;

"Keşiften sadece 32 a sonra bugün Karadeniz gazımızın devreye alınma töreniyle bu uzun ve meşakkatli yolculuğun en mutlu anına geldik. Sakarya sahasından ilk etapta günde 10 milyon metreküp, açacağımız yeni kuyularla birlikte ilerleyen süreçte günde 40 milyon metreküp gaz çıkartacağız. Tam kapasiteye çıktığımızda ülkemizin yıllık ihtiyacının yaklaşık yüzde 30'unu buradan karşılayabileceğiz.

"BAY BAY KEMAL VE MASA ARKADAŞLARINI ÜZÜYORUZ"
Bazılarına da üzüyoruz. Türkiye'nin başarılarından rahatsız olanları üzüyoruz. Kandil'deki eli kanlı terör baronlarını, Pensilvanya'daki hainleri üzüyoruz. Emperyalistleri üzüyoruz. Karakter fukaralarını üzüyoruz. Daha ilk günden itibaren bize yapamazsınız diyen, hayırlı her işe çamur atan Bay Bay Kemal ve masa arkadaşlarını üzüyoruz. Kaybedenler kulübünü üzmeyi sürdüreceğiz. Ama bunlara en büyük hayal kırıklığını, sandıkta vuracağı tokatla 14 Mayıs'ta milletimizin tattıracağına inanıyorum."

Fatih Dönmez'den açıklamalar Şentop, mevkidaşları ile bayramlaştı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filyos'taki tesisi havadan inceledi Muharrem İnce'den 'Oylar bana kaydı' sözlerine yanıt!