Kahramanmaraş'ta 8 yaşındaki Zübeyde 61 saat sonra enkazdan canlı çıkarıldı

Kahramanmaraş'taki depremlerin ardından Hayrullah Mahallesi'ndeki bir binada mahsur kalan 8 yaşındaki Zübeyde, 61 saat sonra sağ olarak kurtarıldı. Zübeyde, kendisini kurtarmaya çalışan ekip üyelerinin nasılsın sorusuna, "Kardeşim minik, ölebilir. Şurada benim yanımda yatıyor." diyerek karşılık verdi. 

Türkiye, Kahramanmaraş'ta yaşanan depremlerle sarsıldı.

Bir yandan kayıplarımıza ağlarken, bir yandan da mücizevi kurtuluş hikayeleriyle biraz olsun teselli buluyoruz.

Kahramankazan Belediyesi arama - kurtarma ekipleri, Kahramanmaraş'ta 8 katlı Telbişoğlu Apartmanı'nın enkazında arama - kurtarma çalışması yürüttü. Arama kurtarma ekipleri, enkazdan gelen ses sonrası 8 yaşındaki Zübeyde'ye ulaştı.

"KARDEŞİM MİNİK, ÖLEBİLİR"
8 yaşındaki Zübeyde, kendisini kurtarmaya çalışan ekip üyelerinin nasılsın sorusuna,"Kardeşim minik, ölebilir. Şurada benim yanımda yatıyor. Onun adı Mehmet Taha, benim adım Zübeyde"
diyerek karşılık verdi. 

EKİPLER, ZÜBEYDE'Yİ KURTARDI
Ekiplerce kurtarılan ve sağlık personelince ilk müdahalesi enkaz başında yapılan küçük Zübeyde, sedye ile ambulansa taşınıp, hastaneye kaldırıldı.

CHP'li vekiller sosyal medya kısıtlaması için BTK'ya gitti Ailesine ulaşılamayan kaç çocuk var? Deprem Özel | Nasuh Mahruki ve Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan: Tehlike henüz bitmedi 4 gün önce satın aldıkları ev mezar oldu