Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFAD'dan yapılan açıklamada Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFAD, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 09.31'de 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Açıklamaya göre, depremin derinliğinin 7 kilometre olduğu aktarıldı.

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer deprem ile ilgili:

"Şu anda herhangi bir olumsuzluk beklemiyoruz her türlü önlemimizi aldık." dedi.

Ünlüer 6 Şubat depreminden sonra yeniden yapılmaya başlanan inşaatlarda bir aksama olacak mı? sorusuna ise "Çok hızlı şekilde ilerliyoruz, yıl sonunda bitirmeyi hedefliyoruz ve herhangi bir aksama söz konusu değildir." dedi.

YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 09.31'de meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremin ardından Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile ilgili kurumların saha taramalarına devam ettiğini ve an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmadığını bildirdi.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 5 büyüklüğünde meydana gelen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına devam etmektedir. An itibari ile olumsuz bir durum yoktur. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz.

Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun."

Bodrum'a haciz geldi! Murat Kurum'dan İBB'ye uyarı Erdoğan'dan Türk aktivistin öldürülmesine tepki Nihal Candan: Engin çıktı sende çıkacaksın