İlk Kabine Toplantısı ne zaman? Emekli maaş zammı için gözler ilk Kabine Toplantısında!

Kabine Toplantısı ne zaman merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk Kabine Toplantısında emekli memur maaş zamları ile müjdeyi açıklayacaklarını söyledi. Bu sözler sonrasında Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak araştırılıyor. Peki, 9 Ekim Pazartesi günü Kabine Toplantısı var mı, ne zaman?

İlk Kabine Toplantısı ne zaman? Emekli maaş zammı için gözler ilk Kabine Toplantısında!

Kabine Toplantısı tarihi, emeklilerin gündeminde. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 4. Olağan Büyük Kongresinde emeklilere müjdeyi ilk Kabine Toplantısında açıklayacağını belirtti. Kabine Toplantı tarihi bu nedenle araştırılmaya başlandı. Peki, ilk kabine toplantısı ne zaman? Kabine Toplantısı konuları neler olacak? İşte detaylar...

İlk Kabine Toplantısı ne zaman? Emekli maaş zammı için gözler ilk Kabine Toplantısında! - Resim : 1

CUMHURBAŞKANI'NDAN ZAM MÜJDESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4. Olağan Büyük Kongresinde "İnşallah bu yıl sonuna doğru özellikle emekli memurlarımızın maaşlarıyla ilgili şu anda bakanlığımız çalışmasını yapıyor ve ilk kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi de inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız." dedi.

İlk Kabine Toplantısı ne zaman? Emekli maaş zammı için gözler ilk Kabine Toplantısında! - Resim : 2

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Kabine Toplantıları, iki haftada bir yapılıyor. Bilindiği üzere son kabine toplantısı, 26 Eylül'de yapılmıştı. Yeni Kabine Toplantısının 9 Ekim'de yapılması bekleniyor. Kabine Toplantısı resmileştiği zaman haberimiz güncellenecek.

İlk Kabine Toplantısı ne zaman? Emekli maaş zammı için gözler ilk Kabine Toplantısında! - Resim : 3

KABİNE TOPLANTISI KONULARI NELER OLACAK?

Son Kabine Toplantısında Aile ve Gençlik Bankası kuruluşu, Evlilik Kredisi, öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar satışı ile 10 GB ücretsiz internet verilmesi gibi konular ele alınmıştı. İlk Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları doğrultusunda emeklilere maaş zammı konusu görüşülecek konular arasında yer alacak.

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail açıklaması Kamuoyu Araştırmacısı Daşdemir'den Haberet'e özel açıklamalar! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı'dan Haberet'e özel açıklamalar!