Kabine Toplantısı ne zaman? Bugün kabine toplantısı var mı? Yılın ilk kabine toplantısı gündeminde neler var?

Kabine Toplantısı, iki hafta bir yapılıyor. Son olarak kabine toplantısı, 6 Aralık'ta yapılmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun programı nedeniyle ertelenen Kabine Toplantısı bugün yapılacak mı merak ediliyor. Peki, yılın ilk kabine toplantısı ne zaman, gündemde hangi konular yer alıyor?

Kabine Toplantısı ne zaman? Bugün kabine toplantısı var mı? Yılın ilk kabine toplantısı gündeminde neler var?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ne zaman toplanacak? Kabine Toplantısı, iki hafta bir toplanıp kritik gündem maddelerini ele alıyor. Yaklaşık bir ay önce yapılan son toplantısı sonrasında 2024 yılı ilk Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak merak ediliyor. Peki, bugün kabine toplantısı var mı? Kabine toplantısı gündem maddeleri neler?

Kabine Toplantısı ne zaman? Bugün kabine toplantısı var mı? Yılın ilk kabine toplantısı gündeminde neler var? - Resim : 1

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak olan yılın ilk kabine toplantısı tarihi henüz belli değil. Cumhurbaşkanlığı resmi sitesinde günlük program da henüz açıklanmadı. Kabine Toplantısının bu hafta yapılması bekleniyor.

Kabine Toplantısı ne zaman? Bugün kabine toplantısı var mı? Yılın ilk kabine toplantısı gündeminde neler var? - Resim : 2

KABİNE TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ NELER?

Kabine toplantısı gündem maddeleri arasında ilk sırayı memur ve emekli maaş zamları alması bekleniyor. Kabinede memur ve emeklileri ile SSK ve Bağkur emeklilerine yapılan zamları arasındaki farkın masaya yatırılması bekleniyor. En düşük emekli maaşına da düzenleme yapılması beklentiler arasında yer alıyor. Bunun dışında terörle mücadele, faiz artırımı, enflasyonla mücadele konularının da toplantıda görüşülmesi bekleniyor.

Asrın felaketinde kalan polis memuru 11 aydır aranıyor Murat Kurum'dan deprem ve kentsel dönüşüm mesajı! Murat Kurum Fatih Sultan Mehmet Türbesi'ni ziyaret etti İsrail de kabullendi! "Belirlenen hedefe ulaşılamadı"