Kabine toplantısı ne zaman? Bugün kabine toplantısı var mı, saat kaçta? Kabine toplantısı gündem maddeleri nelerdir?

Kabine toplantısı ve kabine toplantısı kararları, yeni haftanın ilk gününde merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan kabine toplantısında gündemdeki konular ele alınıyor. Peki, bugün kabine toplantısı var mı, saat kaçta? Kabine toplantısında hangi maddeler yer alıyor?

Kabine toplantısı ne zaman? Bugün kabine toplantısı var mı, saat kaçta? Kabine toplantısı gündem maddeleri nelerdir?

Kabine toplantısı, vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak kabine toplantısında memur ve emekli maaş zammının gündemin ilk sıralarında yer alması bekleniyor. Gözler Beştepe'de toplanacak kabine toplantısında. Peki, bugün kabine toplantısı yapılacak mı, saat kaçta? Hangi konular ele alınacak? İşte detaylar...

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Kabine Toplantısı son olarak 4 Haziran'da yapılmıştı. Yeni ay ile birlikte kabinenin bugün toplanması bekleniyor. Fakat Cumhurbaşkanlığı günlük programında "AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı" gözüküyor. Konuya dair gelişmeler olduğu zaman haberimiz güncellenecek.

KABİNE TOPLANTISI GÜNDEM KONULARI NELER?

Kabine toplantısında temmuz ayı nedeniyle memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam konusunun ele alınması bekleniyor. Bunun dışında 9. yargı paketi, terörle mücadele, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıların sona erdirilmesi ve ateşkes sağlanması gibi konuların kabine toplantısında işleneceği tahmin ediliyor.

Sinan Ateş cinayeti davasında duruşma bugün! Ayşe Ateş'e çelik yelek ve 5 polisli koruma Berber, kuaför ve güzellik salonları için flaş karar Kayseri'de taciz iddiası mahalleyi karıştırdı Anız yangını okula sıçradı!