Jahrein lakaplı Ahmet Sonuç açtı ağzını yumdu gözünü: Bu troller için CHP Genel Merkezi'ni aradım

Jahrein lakaplı Ahmet Sonuç geçtiğimiz gün kendisine yönelik yapılan bir takım tivit paylaşımlarının ardından adeta açtı ağzını yumdu gözünü. Seçim sürecinde yapmış olduğu açıklamaları ile dikkatleri üzerine çeken Jahrein CHP içindeki trolleri kastederek "Bu troller için CHP Genel Merkezi'ni aradım" dedi.

Jahrein lakaplı Ahmet Sonuç açtı ağzını yumdu gözünü: Bu troller için CHP Genel Merkezi'ni aradım

Jahrein adıyla tanınan sosyal medya fenomeni Ahmet Sonuç ile CHP arasındaki sular durulmuyor.

Cumhuriyet Halk Partisi, Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı sürekli attığı tivitlerle hedef alan Sonuç'a bu kesimlerin destekçileri tarafından yoğun bir saldırı geliyor.

GENEL MERKEZİ ARADIM
Geçtiğimiz gün kullanıcı tarafından Jahrein hakkında yapılan tivitselin ardından çok sinirlenen Jahrein adeta açtı ağzını yumdu gözünü.

Jahrein lakaplı Ahmet Sonuç açtı ağzını yumdu gözünü: Bu troller için CHP Genel Merkezi'ni aradım - Resim : 1

CHP'li trollerin olduğunu ve kendisini hedef aldığını ifade eden Jahrein şu sözleri kullandı:

Jahrein lakaplı Ahmet Sonuç açtı ağzını yumdu gözünü: Bu troller için CHP Genel Merkezi'ni aradım - Resim : 2

Ben bugün genel merkezi de aradım. Bu troll oğlu trolleri uyarın dedim. Cevap vermemek için kendimi çok zorluyorum. Bu dönemde CHP'ye zarar gelsin istemedim dedim. Duramadı kuduruk kansızlar. Dans başlasın o halde.

İYİ Parti binasının kurşunlanmasında yeni gelişme Yusufeli Barajı'nda depolanan su 90 metrenin üzerinde! Erzurum sınırına dayandı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan Kılıçdaroğlu'na tepki Üniversitelerde yüz yüze eğitim bugün başlıyor