Dikbayır: Yavaş ve İmamoğlu'nun üzerinde emeğimiz vardı

İYİ Partili milletvekili Ümit Dikbayır, CHP'li belediye başkanları Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun, 6'lı masadan ayrılan partisinin genel başkanı Meral Akşener'e destek vermemesini sert eleştirdi. Dikbayır, "CHP rozetini taşıyor ama biz bizim belediye başkanlarımız biliyorduk. Emeğimiz var, seçmenimiz oy attı." dedi.

Dikbayır: Yavaş ve İmamoğlu'nun üzerinde emeğimiz vardı

Millet İttifakı arasındaki gerginlik günlerdir gerek Türk basınında gerekse dünya basınında çokça yer alıyor.

6 partinin bir araya geldiği ittifak, yaklaşık bir yıldır cumhurbaşkanı adayını belirlemeye çalışırken geçtiğimiz gün 12'nci toplantısı gerçekleştirdi.

İTTİFAKTAN AYRILDI
Toplantının ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini aday olarak ittifaklarına kabul ettirmesi sonrası, Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kabul etmeyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6'lı masadan ayrıldığını duyurmuştu.

AKŞENER, ÇAĞRIDA BULUNDU
Akşener, cumhurbaşkanı adaylığında öne çıkardığı iki belediye başkanı Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulunmuştu.

PARTİ LİDERLERİNİ DESTEKLEDİLER
Akşener'in çağrısının ardından bir araya gelen belediye başkanları CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediklerini yaptıkları paylaşımlarla kamuoyuna duyurmuştu.

Dikbayır: Yavaş ve İmamoğlu'nun üzerinde emeğimiz vardı - Resim : 1

"ÜZERLERİNDE EMEĞİMİZ VAR"
Dikbayır, açıklamasında "Sayın Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu CHP rozetini taşıyor ama biz bizim belediye başkanlarımız biliyorduk. Emeğimiz var, seçmenimiz oy attı. Ben bunların görevlerine devam etmeli kısmını da doğru bulmuyorum." ifadelerini kullandı.

Tüm bu gelişmeler yaşanırken, İYİ Partili Ümit Dikbayır'dan MAnsur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na sitem eden açıklama geldi.

Mansur Yavaş İYİ Parti Ekrem İmamoğlu CHP
Seçimler ikinci tura kalırsa İYİ Parti kimi destekleyecek? Hatay'da 4.8 büyüklüğünde deprem Bursa Valiliğinden gözaltı açıklaması! Çadırlarda ekmek yapıp getirdiler