İYİ Parti Mali İşler Başkanı Dikbayır sosyal medyadan yaptığı "Millet 5'ten büyüktür..." açıklamasını sildi

İYİ Parti Mali İşler Başkanı Dikbayır, 6'lı masa liderlerinin aday üzerinden uzlaştıkları açıklaması sonrası "Biz bu kutlu yola çıkarken sadece ve sadece milletimize söz verdik, güvendik. And olsun şart olsun milletimizi yanıltmayacağız. Milletimiz ne derse o…" açıklamasında bulundu. İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta ve İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk'ten de yorum gecikmedi.

İYİ Parti Mali İşler Başkanı Dikbayır sosyal medyadan yaptığı  "Millet 5'ten büyüktür..." açıklamasını sildi

Bugün 12'inci kez Saadet Partisi ev sahipliğinde bir araya gelen 6'lı masa, ortak adayda uzlaştığını ve adayın 6 Mart Pazartesi yapılacak toplantıyla açıklanacağını duyurdu.

Yazılı metin ile duyurulan açıklama sonrası İYİ Parti Mali İşler Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarda bulundu.

Dikbayır sosyal medya hesabından ''Biz bu kutlu yola çıkarken sadece ve sadece milletimize söz verdik, güvendik. And olsun şart olsun milletimizi yanıltmayacağız. Milletimiz ne derse o…'' paylaşımında bulundu.

İYİ Parti Mali İşler Başkanı Dikbayır sosyal medyadan yaptığı  "Millet 5'ten büyüktür..." açıklamasını sildi - Resim : 1

Dikbayır, bu paylaşımı sonrası bir paylaşımda daha bulunurken "Millet 5'ten büyüktür..." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Mali İşler Başkanı Dikbayır sosyal medyadan yaptığı  "Millet 5'ten büyüktür..." açıklamasını sildi - Resim : 2TWEETİ KALDIRDI
Ümit Dikbayır'ın daha sonra tweeti kaldırdığı görüldü.

"METİNDEN UZLAŞIYA VARILAMADIĞI ANLAŞILIYOR"
6'lı masa toplantısının ardından bir açıklama da İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta'dan geldi. Usta, liderlerin ortak yayınladığı açıklamayı işaret ederek “Siz ne anladınız bilmiyorum ama metinden uzlaşıya varılamadığı anlaşılıyor.” ifadelerini kullandı.

"APOLETLERİNİ SÖK DEDİK SANA"
İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ise sosyal medyadan "Apoletlerini sök dedik sana" şeklinde bir paylaşımda bulundu.

İYİ Parti Mali İşler Başkanı Dikbayır sosyal medyadan yaptığı  "Millet 5'ten büyüktür..." açıklamasını sildi - Resim : 3

CHP MYK olağanüstü toplanıyor Cüneyt Özdemir: Umudu gösteren tek parti Ak Parti Denetimsizliği itiraf etti 6'lı masanın adayı pazartesi günü açıklanacak