İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu'ndan Bahçeli'nin 'Apo çağrısı'na tepki: Ben asamadım asabiliyorsan as demişti

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu partisinin grup toplantısında, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin 'Öcalan'a çağrısı'na tepki göstererek "İktidardakiler gayri meşrudur" dedi. 2007 yılında Bahçeli'nin Erdoğan'a attığı idam ipini hatırlatan Dervişoğlu, "Bahçeli, meydanlardan idam ipi atıp, 'ben asamadım asabiliyorsan as' demişti. Apo'yu asmadınız ama milletin hayallerini astınız. Al şimdi bu ipi baş ucuna as" diyerek kürsüden Bahçeli'ye ip fırlattı.

Devlet Bahçeli'nin 'Öcalan' çıkışına bir tepki de İYİ Parti'den geldi. Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu, partisinin grup toplantısında Bahçeli'ye idam ipiyle tepki gösterdi.

PKK'NIN ŞEHİT ETTİĞİ ASKERLERİN FOTOĞRAFLARI KONDU

Toplantı öncesi sıralara terör örgütü PKK'nın şehit ettiği kahraman Türk askerlerinin fotoğrafları kondu.

İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu'ndan Bahçeli'nin 'Apo çağrısı'na tepki: Ben asamadım asabiliyorsan as demişti - Resim : 1

"İHANET ÇEMBERİ GENİŞLEMİŞTİR"

İşte Müsavat Dervişoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar:

"Gayri milli mutabakat ilan etmişlerdir. Normalleşme çağrısıyla başlayan Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu niteliklerini ahlaksızca sorgulama sürecine giden süreçte yanına İmralı ve kandil katilerini alarak büyük Türk milletine savaş ilan edilmiştir.

Ben acaba ne demek istedi diye tartışmaya açık cümleler kurmayacağım.

Cumhuriyet'in yüzüncü yılına 1 haftamız var kaybedecek bir dakikamız yok.

İhanet çemberi genişlemiştir. Biz siyasi hesaplar üzerinden konuşmayız, 3-5 oy için Tayyip Erdoğan'ı bir kez daha aday yapmak için ihanete el uzatma düşüklüğüne asla katlanamayız.

İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu'ndan Bahçeli'nin 'Apo çağrısı'na tepki: Ben asamadım asabiliyorsan as demişti - Resim : 2

"İKTİDAR TAMAMEN MEŞRUİYETİNİ YİTİRMİŞTİR"

Saray'daki zat, bebek katillerinin itibarına, annelerin göz yaşlarına, Türk milletinin şeref ve haysiyetini milyonlarca ipsiz sapsıza tercih ettiğini, dahası sonuna kadar sürdüreceğini söz ve eylemleriyle göstermektir. Adına da iktidar denilen yapı tamamen meşruiyetini yitirmiş haldedir.

İktidardakiler gayri meşrudur. Verdikleri emirler ve talimatlar da gayri meşrudur.

"TERÖRİSTBAŞI MECLİS'TE KONUŞACAKMIŞ, HADİ ORADAN"

Allah yukarıda şahit bu ülkenin geleceğini bu milletinin istikbalini bu devletin bekasını Devlet Bahçeli'ye karşı savunacak olmak rüyamda bile göremeyeceğim bir şeydi.

Teröristbaşı Meclis'te konuşacakmış. Hadi oradan. Burası Atatürk'ün Meclis'i. Bu cani bizim cesetlerimizi çiğnemeden bu Meclis'e giremez.

İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu'ndan Bahçeli'nin 'Apo çağrısı'na tepki: Ben asamadım asabiliyorsan as demişti - Resim : 3

"APO'YU ASMADINIZ AMA MİLLETİN HAYALLERİNİ ASTINIZ"

Hatırlıyorsunuz değil mi? Devlet Bahçeli Erdoğan'a ip atmıştı. 'Ben asamadım asabiliyorsan as' demişti. Apo'yu asmadınız ama milletin hayallerini astınız.

Siz bu milletin vefasını astınız. Ondan sonra çıkıp diyorsunuz milattır o zaman hatırası olsun. Al şimdi bu köşede bu ipi başının ucuna as.

İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu'ndan Bahçeli'nin 'Apo çağrısı'na tepki: Ben asamadım asabiliyorsan as demişti - Resim : 4

BİR TEPKİ DE CHP'YE: TÜRKİYE BİR KUMAR MASASI MIDIR?

CHP başkanının bölücü başına ben de varım lanet okutacak bir iktidar hırsıdır. El yükseltiyormuş. Türkiye bir kumar masası mıdır?

Kürt kardeşilerimiz bu devleti asil ve eşit fertleridir. Her sorunun öznesine Kürt kardeşlerimizi koyarak rant devşirmelerine izin vermeyeceğiz."

Kaynak: haberet.com

"Apo'yu Meclis'te konuşturacak babayiğit anasından doğmadı" MİT ve Emniyet'ten PKK'nın Rusya yapılanmasına ortak operasyon! Teröristbaşı Öcalan'a yakın isimlerden Gülten Kışanak'tan 29 Ekim çağrısı Bebek katili yenidoğan çetesini çökerten savcı ilk kez konuştu