İYİ Parti kanadından seccade açıklaması: Özeleştirisinden dolayı teşekkür ederiz

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, gündemi meşgul eden 'siyasette seccade tartışmasına' ilişkin açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu’nun üzüntüsünü dile getirdiğini belirten Zorlu, "Kılıçdaroğlu'na teşekkür etmek istiyorum. Böyle liderlerin yaptıkları birtakım hatalar veya farkında olmadan ortaya koydukları bu tür olaylar karşısında bir özeleştiri yapabiliyor olması, Millet İttifakı'nın esasında yakın gelecekte ülkemize sunacağı anlayışı göstermesi bakımdan da önemli" dedi.

Kürşad Zorlu, bugün partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu'nun seccadeye ayakkabı ile basmasıyla ilgili konuşan Zorlu şunları kaydetti:

"BÖYLE BİR İSTİSMARA KARŞIYIZ"
"Öncelikle Sayın Kılıçdaroğlu'na şu anlamda teşekkür etmek istiyorum. Böyle liderlerin yaptıkları birtakım hatalar veya farkında olmadan ortaya koydukları bu tür olaylar karşısında bir özeleştiri yapabiliyor olması, Millet İttifakı'nın esasında yakın gelecekte ülkemize sunacağı anlayışı göstermesi bakımdan da önemli. Sayın Kılıçdaroğlu üzüntüsünü ortaya koydu, 'Keşke böyle bir şey olmasaydı' diyebileceğimiz bir özetle milletimizle bunu paylaştı. Ancak buradan bir istismar aracı çıkarılması gayreti de milletimizin önünde cereyan ediyor. Böyle bir istismara da karşıyız. Elbette kutsallarımız, milletimizi bir arada tutan değerler sistemi bizim için çok önemli."

Öte yandan muhafazakar seçmeni temsil eden Saadet Partisi ile Gelecek Partisinden henüz konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.

Fatih Portakal 'seccade' tartışmalarına misilleme yapmaya çalıştı YSK deprem gölgesinde gidiyor Petrol hakkındaki tahminler güncellendi! Fiyatlar nasıl olacak? Babacan ile Kılıçdaroğlu arasında vekil sayısı anlaşmazlığı