İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den cumhurbaşkanı adayı açıklaması

Dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüşen ve “altılı masada sorun yok” mesajı veren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün ise üstü kapalı “oyunu ben kurarım” dedi. Akşener, gençlere seslenerek “Mesajınızı aldım çok az kaldı” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den cumhurbaşkanı adayı açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 6'lı masanın adayı için dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Instagram hesabından bir video mesaj yayımlayan Akşener, "13. Cumhurbaşkanı, bu ülkenin 13. Cumhurbaşkanı Altılı Masanın önerdiği isim olacak. Hiç merak etmeyin, çok az kaldı" ifadelerini kullandı.

Akşener, paylaştığı videoda şunları kaydetti:

"Sevgili gençler, değerli takipçilerim. Cumhurbaşkanlığı seçimine dair görüşlerinizi içeren 1500’ü aşkın mailiniz bize ulaştı. Gençlik politikalarından arkadaşlarımız tek tek okudular. Bazılarına ben baktım, bakmaya devam ediyorum.

Endişelerinizi anlıyorum, mesajını aldım. Şundan emin olun, bunu bir söz olarak kabul edin. 13. Cumhurbaşkanı, bu ülkenin 13. Cumhurbaşkanı Altılı Masanın önerdiği isim olacak. Hiç merak etmeyin, çok az kaldı."

Bakan Akar ve MİT Başkanı Fidan Rusya'da Şentop: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Nobel Barış Ödülü'ne adaylığı için başvurum var "Doğalgaz keşfine inanmayanların gazını kesin" İçişleri Bakanı Soylu konuşuyor