Meral Akşener kalp çarpıntısı ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kalp çarpıntısı ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Akşener bu gece müşahade altında tutulacak.

Meral Akşener kalp çarpıntısı ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırıldı

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ani kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Ritim bozukluğu olduğu ifade edilen Meral Akşener'in hayati tehlikesi olmadığı belirtildi. Akşener bir süre hastanede müşahede altında tutulacak.

MANSUR YAVAŞ DUYURDU
Akşener'in hastaneye kaldırıldığını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş duyurdu.

Yavaş, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:

"Kalp çarpıntısı ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener''e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum."

İYİ PARTİ SÖZCÜSÜ ZORLU: BİR SORUN TESPİT EDİLMEDİ
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir. Yarın taburcu olması planlanmaktadır. Milletimizin bilgilerine saygıyla sunarız" ifadelerine yer verdi.

KILIÇDAROĞLU ZİYARET ETTİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kalp çarpıntısı şikayetiyle akşam saatlerinde hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e ziyarette bulundu.

"HERHANGİ BİR SORUN YOK"
Ziyaret sonrası gazetecilere açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Üzüntülü bir haber aldık ve hemen geldim. İYİ Parti'nin değerli yetkilileriyle görüştük, Sayın Genel Başkanın durumunu sorduk. Hekim arkadaşlar bilgi verdiler, çok şükür şimdilik herhangi bir sorun yok. Dinlenmede kendisi, umarım yarın sağlıklı bir şekilde hastaneden ayrılır. En büyük arzumuz da bu zaten." diye konuştu.

"SİYASET GÜNDEMİ YOĞUN"
İYİ Parti'nin yöneticilerine ve Akşener'e geçmiş olsun dileklerini ileten Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:
"Sizler de takdir edersiniz ki yoğun bir siyaset gündemi var. Dolayısıyla bu siyaset gündemi bizi bekliyor zaten bundan kaçınma şansımız da yok. Dolayısıyla Sayın Genel Başkanımızın bir an önce taburcu olması ve tekrar Türkiye'nin sorunlarına kilitlenmesini isteriz. En büyük arzumuz da bu."

YÜZ YÜZE GÖRÜŞMESİNE İZİN VERİLMEDİ
Bir gazetecinin, "Yüz yüze görüştünüz mü?" sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, "Hayır, doktorlar buna izin vermiyorlar. Doğru da olmaz zaten." yanıtını verdi.

İsveç Meclis Başkanı'nın Türkiye ziyareti iptal edildi Özel okullara soruşturma İsveç Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı Siyasilerden İsveç'te PKK'kıların gerçekleştirdiği provokasyona tepki geldi