İYİ Parti binasına silahlı saldırının ardından AK Parti'den ilk açıklama: "İYİ Parti’mize gerçekleştirilen terör saldırısı, en derin bir şekilde hepimizi üzdü"

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na düzenlenen silahlı saldırının ardından AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, binayı ziyaret ederek Meral Akşener'e geçmiş olsun dileklerini iletti. Kabaktepe hain saldırıyı kınadığını ifade ederek "Bugün İYİ Parti’mize İstanbul’da gerçekleştirilen bu terör saldırısı, hain saldırı hakikaten en derin bir şekilde hepimizi üzdü" dedi.

İYİ Parti binasına silahlı saldırı düzenlenmesinin ardından AK Parti'den ilk açıklama yapıldı.

 AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı önündeki açıklamasında "Sayın Genel Başkan Meral Hanım da yukarıdaydı, geçmiş olsun dileklerimi ilettim" dedi.

İYİ Parti binasına silahlı saldırının ardından AK Parti'den ilk açıklama: "İYİ Parti’mize gerçekleştirilen terör saldırısı, en derin bir şekilde hepimizi üzdü" - Resim : 2

"İYİ PARTİ’MİZE GERÇEKLEŞTİRİLEN TERÖR SALDIRISI, HAİN SALDIRI HAKİKATEN EN DERİN BİR ŞEKİLDE HEPİMİZİ ÜZDÜ"
Kabaktepe'nin şu şekilde:

"Ama'sız ve fakat'sız, bu ve benzeri terör hadiselerinin, şiddet hadiselerinin karşısında durmaya devam etmemiz lazım, devam edeceğiz. Bugün İYİ Parti’mize İstanbul’da gerçekleştirilen bu terör saldırısı, hain saldırı hakikaten en derin bir şekilde hepimizi üzdü. Hiçbir gerekçe, soru işareti, ünlem işareti, virgül işareti, noktalı virgül koymadan bu tip hain saldırıları gerçekleştiren, kardeşliğimizi bozmak isteyenlere karşı durmaya devam edeceğiz.

İYİ Parti binasına silahlı saldırının ardından AK Parti'den ilk açıklama: "İYİ Parti’mize gerçekleştirilen terör saldırısı, en derin bir şekilde hepimizi üzdü" - Resim : 3

Sayın Genel Başkan Meral Hanım da yukarıdaydı, geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Tüm İYİ Parti camiasına, milletimize geçmiş olsun diliyorum. Umarım en kısa sürede, bu hain saldırıyı gerçekleştirenler, yakalanır. Çünkü ülkemizde ve Türkiye'de gerek insanımıza yönelen, gerek kurumlarımıza yönelen, gerek siyasilerimize yönelen veya partilerimize yönelen bu tür şiddet olaylarının karşısında hep beraber bir sıradağ gibi en ufak bir esneme yapmadan durmayı başarmamız lazım.

"KARDEŞLİĞİMİZİ BOZMAK İSTEYENLERE KARŞI DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Biz her zaman, hep beraber, hep birlikte 85 milyon olarak hiçbir gerekçe, soru işareti, ünlem işareti, virgül işareti, noktalı virgül koymadan bu tip hain saldırıları gerçekleştiren, kardeşliğimizi bozmak isteyenlere karşı durmaya devam edeceğiz, devam etmeliyiz diyorum."

Meral Akşener İYİ Parti AK Parti
İYİ Parti'den HDP açıklaması İstanbul'da su kesintisi! 4 saat boyunca su verilmeyecek Deprem dirençli kentler nasıl yapılır? Togg'un ilk aracı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a