İstifası beklenen Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'daha güçlü mücadele' mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kaybetmesinin ardından partisinin ve muhalif seçmenin 'değişim' çağrılarına kulak tıkamaya devam ediyor. Kılıçdaroğlu yerel seçimler öncesi de koltuğunda kalacağını belirtirken, son olarak partililere mektup yazdı. CHP Genel Başkanı istifası beklenirken 'daha güçlü mücadele' mesajı verdi.

İstifası beklenen Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'daha güçlü mücadele' mesajı

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kaybedeni CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçimler için çalışmalarına başladı. Muhalif seçmen ve parti içindeki birçok isim istifasını beklerken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeni bir adım geldi

Seçimleri kazanacağına çok inanıldığı CHP'de sonuçlar büyük hayal kırıklığı yarattı. Bir seçim daha kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu'na yüksek sesle istifa çağrıları yapılmaya başlandı. Ancak Kılıçdaroğlu koltuğu bırakmaya niyetli olmadığı yaptığı açıklamalarda belli etti.

İstifası beklenen Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'daha güçlü mücadele' mesajı - Resim : 1

HALK DEĞİŞİM BEKLERKEN O YENİ DÖNEMİN HESABINA GİRDİ

Ekrem İmamoğlu'nın başını çektiği 'değişim' isteyenler CHP liderinin bir daha aday olmaması ve istifa etmesi için açıklamalarda bulunmaya başladı.

Bu çağrı Kılıçdaroğlu'nun yakın çevresinden bazı isimlerden de gelince CHP lideri koltuğu korumanın hesaplarını yapıyor.

Kılıçdaroğlu son olarak 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından başlayan kurultay ve değişim sürecinde parti üyelerine bir mektup gönderdi.

İstifası beklenen Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'daha güçlü mücadele' mesajı - Resim : 2

'DAHA GÜÇLÜ MÜCADELE' MESAJI

Göreve devam mesajını bir kez daha yineleyen Kılıçdaroğlu, "Mücadelemizi eskisinden daha güçlü sürdürmek zorundayız. Bu tarihin bize yüklediği bir sorumluluktur" ifadelerini kullandı.

Mektubunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sözüne de atıfta bulunan Kılıçdaroğlu, "Atatürk'ün 'Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim' sözü partimize gönül vermiş olanların hiç unutmaması gereken temel bir ilkedir" dedi.

İstifası beklenen Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'daha güçlü mücadele' mesajı - Resim : 3

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Bakan Şimşek Katar'a gidecek Dünya basını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı konuşuyor Birçok terör saldırısında yer alan PKK'lı Zafer Akgün öldürüldü Arap müziği eşliğinde Türk Bayrağı ve Türk parasını çiğnedi!