İşte Kılıçdaroğlu'yla birlikte kaybedenler...

Kılıçdaroğlu'nun başkanlığa seçilememesiyle birlikte destekçileri de kaybetti! İşte o isimler... CHP'li delegeler 38. Kurultay'da genel başkan olarak Özgür Özel'i seçti. Bu kararla birlikte CHP'nin başına 'değişimciler' geldi. İşte Kılıçdaroğlu'nu alenen destekleyip, onunla birlikte kaybeden isimler...

İşte Kılıçdaroğlu'yla birlikte kaybedenler...

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 38. Olağan Kurultayı'ndan 'değişim' çıktı. 812 delegenin oyunu alarak genel başkan seçilen Özgür Özel, partinin içinde de 'değişim' olacağının sinyallerini verdi. Bununla birlikte gelenekçi tarafta olup, Kemal Kılıçdaroğlu'nu alenen destekleyen isimlerin de yeni dönemdeki mesajları merak ediliyor.

İşte Kılıçdaroğlu'yla birlikte kaybedenler... - Resim : 1

SÖZÜNÜ TUTACAK MI?

Kemal Kılıçdaroğlu'nun en büyük destekçilerinden olan Barış Yarkadaş, kurultaydan önce çıktığı canlı yayında, "Özgür Özel kazanırsa mesleği bırakırım." demişti. Sosyal medya kullanıcıları X hesabından bu sözü hatırlattı.

İşte Kılıçdaroğlu'yla birlikte kaybedenler... - Resim : 2

İŞTE 'GELENEK'ÇİLER...

İşte Kemal Kılıçdaroğlu'na tam destek veren isimler:

CHP eski İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olduğu dönemde yanında olmuş ve seçim kampanyası için 55 bin 598 TL’lik destekte bulunmuştu.

İşte Kılıçdaroğlu'yla birlikte kaybedenler... - Resim : 3

OĞUZ KAAN SALICI, GÜRSEL EROL

CHP Parti Meclis üyesi ve İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı da Kılıçdaroğlu destekçileri arasında yer alıyor.

Partinin örgütlerinden sorumlu genel başkan yardımcılığı görevini üstlenen Salıcı her fırsatta Kılıçdaroğlu’na inancını da dile getirmişti.

İşte Kılıçdaroğlu'yla birlikte kaybedenler... - Resim : 4

Değişimcilere sert çıkışları ile bilinen ve Kılıçdaroğlu’nun yanında olan bir isim de CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol.

İşte Kılıçdaroğlu'yla birlikte kaybedenler... - Resim : 5

SARIGÜL AİLESİ

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’ne CHP listesinden giren Mustafa Sarıgül ise CHP’nin Kılıçdaroğlu’na ihtiyacı olduğunu vurgulamıştı.

Sarıgül ailesinden Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül de Kılıçdaroğlu’nun yanında yer alıyor.

İşte Kılıçdaroğlu'yla birlikte kaybedenler... - Resim : 6

CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi de değişimcilere karşı Kılıçdaroğlu’nun yanında oldu.

İşte Kılıçdaroğlu'yla birlikte kaybedenler... - Resim : 7

TUNCAY ÖZKAN, ENİS BERBEROĞLU, FAİK ÖZTRAK...

FETÖ skandalları ile gündeme gelen Tuncay Özkan da Kılıçdaroğlu destekçilerinden. Seçimlerden sonra Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanlarından biri olan Özkan’ın görevden alınacağına dair haberler de çıkmıştı. Özkan bu haberleri yalanlasa da yeni MYK’nın açıklanmasının ardından odasını boşalttı.

İşte Kılıçdaroğlu'yla birlikte kaybedenler... - Resim : 8

CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'da Kılıçdaroğlu'nun adaylık sürecinde büyük katkı sağlayan isimlerden biri.

İşte Kılıçdaroğlu'yla birlikte kaybedenler... - Resim : 9

Ve tabii ki bu isimler arasında Faik Öztrak da yerini alıyor. CHP’de Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcülüğü yapan Öztrak Özgür Özel ile kongre sürecide polemikler yaşayan isimlerden biri.

İşte Kılıçdaroğlu'yla birlikte kaybedenler... - Resim : 10

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’da CHP’deki değişimcilere karşı Kılıçdaroğlu’nun yanında beliren isimlerden.

İşte Kılıçdaroğlu'yla birlikte kaybedenler... - Resim : 11

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu da kurultayın son anına kadar Kemal Kılıçdaroğlu desteğinden vazgeçmedi.

İşte Kılıçdaroğlu'yla birlikte kaybedenler... - Resim : 12

Kemal Kılıçdaroğlu ile kaybeden bir başka isim de CHP Ankara Milletvekili Okan Konuralp. Öyle ki Medya, Planlama ve Sosyal Medya politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem ile aralarındaki küfür krizi ardından bile Kılıçdaroğlu tarafından gözden çıkarılmamıştır.

İşte Kılıçdaroğlu'yla birlikte kaybedenler... - Resim : 13

8 ilde Terör örgütü PKK'ya ağır darbe Barış Yarkadaş sözünü tutacak mı? Özgür Özel kazanırsa... İzmir için korkutan uyarı: Deprem gelecek Özgür Özel 8. genel başkan oldu