İstanbul'un nasıl bir başkana ihtiyacı var? Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'dan açıklamalar

İstanbul'un nasıl bir belediye başkanına ihtiyacı olduğu konusunda görüşlerini dile getiren Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, "İstanbul'da kalan İstanbul'u düşünen gecesini gündüzünü İstanbul'una harcayan, her saniyesinde 'İstanbul için ne yapabilirim' diye düşünen, başka ajandaları ve başka planları olmayan 16 milyonun üzerinde insanın bu şehirde nasıl rahat edeceğini düşünürken uykusu kaçan bir aday lazım" dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Haberet'te önemli açıklamalarda bulundu.

Hasan Basri Akdemir'in sorularını yanıtlayan Yazıcı, İstanbul'un nasıl bir belediye başkanına ihtiyacı olduğu konusunda görüşlerini dile getirdi.

Yazıcı'nın açıklamaları şöyle;

"AK Parti her zaman bu kadar kozmopolit bir yerde herkesi kucaklayabilecek birini aday yapmaya çalıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hep görüşü bu yöndeydi. Buna göre bir aday belirleme süreci olacak.

İstanbul'un neye ihtiyacı var? İstanbul'un şu anda bence birçok sorun sayılabilir ama ilk başta İstanbul'da kalan İstanbul'u düşünen gecesini gündüzünü İstanbul'una harcayan, her saniyesinde 'İstanbul için ne yapabilirim' diye düşünen, başka ajandaları ve başka planları olmayan 16 milyonun üzerinde insanın bu şehirde nasıl rahat edeceğini düşünürken uykusu kaçan bir aday lazım diye düşünüyorum. Böyle bir belediye başkanı lazım diye düşünüyorum."

Hrant Dink'in katili Ogün Samast tahliye oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tek cümlelik 'Gazze' paylaşımı Diş çekimi sonrası ölen 5 yaşındaki Deniz'in ailesi konuştu İYİ Parti, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı destekleyecek mi?