İstanbul'da yeni yıl coşkusu kabusa dönmesin! Vali Davut Davut Gül alınan tedbirleri açıkladı

Son Dakika: 2024'e sayılı saatler kala megakent İstanbul'da alınacak tedbirler belli oldu. İstanbul Valisi Davut Gül,  814 noktada 55 bin 846 personelin görevli olacağını, Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın da 231 personelle sahada olacağını açıkladı.

İstanbul'da yeni yıl coşkusu kabusa dönmesin! Vali Davut Davut Gül alınan tedbirleri açıkladı
  • 15 milyon nüfusa sahip İstanbul'da yeni yıl için hazırlıklar neredeyse tamamlandı. Eğlence mekanları, caddeler, sokaklar yılbaşı gecesi için süslendi, birçok kişi yeni yıla gireceği yerlerden rezervasyonunu yaptırdı.

İstanbul'da yeni yıl coşkusu kabusa dönmesin! Vali Davut Davut Gül alınan tedbirleri açıkladı - Resim : 1

  • İstanbul Valisi Davut Gül'den de yeni yıla sayılı saatler kala, alınacak tedbirlere yönelik açıklama geldi.

814 NOKTADA 55 BİN 846 PERSONEL

  • Vali Gül, "Emniyet Müdürlüğümüz 31 Aralık gecesi 814 noktada 4313 ekip, 3 helikopter 9 deniz botu olmak üzere toplam 55 bin 556 personelle görev yapacak" dedi.
İstanbul'da yeni yıl coşkusu kabusa dönmesin! Vali Davut Davut Gül alınan tedbirleri açıkladı - Resim : 2
Davut Gül

"İl Jandarma Komutanlığımız 894 ve 5 bin 996 personelle görev yapacak" diyen Gül, Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın ise bir helikopter 66 deniz ve kara aracı ve 231 personelle sahada olacağını dile getirdi.

FAHİŞ FİYAT DENETİMLERİ

Fahiş fiyat denetimlerinin de devam ettiğini kaydeden Gül, "İl Sağlık Müdürlüğümüz 112 acil ekipleriyle İstanbul genelinde 224 istasyonda 1157 sağlık personeli İstanbulumuza hizmet etmeye devam eder. Tarım İl Müdürlüğümüz özellikle gıda denetimlerinde umuma açık eğlence mekanlarında ve buna benzer yerlerde denetimler yapacak" ifadelerini kullandı.

İstanbul'da yeni yıl coşkusu kabusa dönmesin! Vali Davut Davut Gül alınan tedbirleri açıkladı - Resim : 3

"TAŞKINLIKLARA ASLA MÜSAMAHA GÖSTERİLMEYECEK"

Vatandaşlardan gürültü yapmamaları ve trafiği aksatacak etkinlikler konusunda dikkatli olmalarını isteyen Gül, "Küçük grupların taşkınlık yaptığını biliyoruz bunlara asla müsamaha gösterilmeyecek. Allah kazasız belasız yılbaşı nasip etsin. Terörle mücadelemiz 7/24 kesintisiz devam ediyor. İnşallah yılbaşını huzurlu bir şekilde arkadaşlarımızın hemşerilerimizin gayretiyle devam edeceğiz" dedi.

İstanbul'da yeni yıl coşkusu kabusa dönmesin! Vali Davut Davut Gül alınan tedbirleri açıkladı - Resim : 4

Kaynak: haberet.com

Aşırı sağcı Geert Wilders'dan 'Atatürk' paylaşımı Sayaçların tamir ve bakım ücretleri düzenlendi Suudi Arabistan Başkonsolosluğu sokağının adı değişecek Suudi Arabistan'da oynayan Merih Demiral'dan sert çıkış!