İstanbul'da Filistin İçin Protesto

Saadet Partisi üyeleri, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına karşı Eminönü'nde toplandı ve protesto gösterisi düzenledi.

İstanbul'da Filistin İçin Protesto

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına karşı tepkiler devam ediyor. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı üyeleri, protesto için Eminönü Meydanı'nda bir araya geldi.

Protesto Detayları

Toplanan grup, "Vicdanın Sesini Duy! Harekete Geç!" yazılı pankart açtı. Ellerinde Türk ve Filistin bayrakları taşırken, İsrail aleyhine dövizler de sergilediler. Protestocular, çeşitli sloganlar atarak Filistin'e desteklerini dile getirdi.

Ömer Faruk Yazıcı'nın Açıklamaları

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, burada yaptığı konuşmada, "İsrail, son bir yılda dünyanın gözü önünde büyük katliamlara imza attı. Okulları, hastaneleri ve camileri hedef alan bu teröristler, mazlumlara acımasızca saldırıyor" dedi. Yazıcı, siyonizmin uluslararası hukuk kurallarını ihlal ettiğine dikkat çekerek somut adımlar atılması gerektiğini vurguladı.

Umudun Kaleleri

Yazıcı, Filistin'in insanlık, umut ve vicdanın kalesi olduğunu belirtti. "Zafer inananların ve mazlumların olacaktır. Emperyalizme karşı duracağız; bölgemizi kaosa bırakmayacağız" şeklinde ifadeler kullandı. Eyleme, Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Azmi Mustafa Kaya da katıldı.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı üyeleri, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını...

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı üyeleri, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını Eminönü'nde protesto etti.

Cumhurbaşkanı TEKNOFEST'te Bosna Hersek'te Sel Felaketi: 4 Kentte Zarar Gördü Kars'ın Gravyer Peyniri Coğrafi İşaretle Tescillendi Malatya'da Trajik Kaza: Bir Çocuk Hayatını Kaybetti