İstanbul'da Cuma Trafiği: Yoğunluk Artıyor

İstanbul'da Cuma sabahı trafik yoğunluğu artarken, yollar ve toplu taşıma durakları kalabalıklaştı.

İstanbul'da Cuma Trafiği: Yoğunluk Artıyor

İstanbul'da haftanın son mesai günü olan Cuma sabahında, kentin birçok bölgesinde trafik yoğunluğu gözlemleniyor. Okulların açılması ve işe gidenlerin artmasıyla birlikte, şehir genelinde ana yollar ve bağlantı yollarında ciddi sıkışıklıklar yaşanıyor.

Avrupa Yakasında Yoğunluk Artış Gözlemleniyor

Avrupa Yakası'nda, D-100 kara yolunun Ankara istikametinde Haliç Köprüsü girişinde yoğun bir trafik akışı var. Ayrıca 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yönünde Okmeydanı ile Mecidiyeköy arasında trafik akışı daha sağlıklı görünüyor, ancak TEM Otoyolu'nda Bağcılar mevkiinin Edirne istikametinde yine de sıkışıklık yaşanmakta.

Anadolu Yakasında Sıkışıklık Hissediliyor

Anadolu Yakası'nda yer alan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişlerinde, yoğun trafik yaşanıyor. D-100 kara yolunun Altunizade mevkiinde de aynı yoğunluk söz konusu. Bostancı mevkii Kadıköy yönünde de yolculuklar ağır ilerliyor.

Toplu Taşıma Seferlerinde Kalabalık Görülüyor

İşe ve okula gitmek amacıyla evden çıkanlar, özellikle sabah saatlerinde bazı toplu taşıma duraklarında ve metrobüs, metro aktarma merkezlerinde yoğun kalabalıklara yol açtı. Bu durum, toplu taşıma seferlerinde beklemelere neden olmaktadır.

İBB Trafik Verileri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cep Trafik Haritası'na göre, sabah saatlerinde kentin genelindeki trafik yoğunluğu %54'e ulaşırken, Avrupa Yakası'nda bu oran %51, Anadolu Yakası'nda ise %62 olarak ölçülmüştür.

İstanbul'da haftanın son mesai gününde, sabah saatlerinde TEM Otoyolu Bağcılar mevkii Edirne...

İstanbul'da haftanın son mesai gününde, sabah saatlerinde TEM Otoyolu Bağcılar mevkii Edirne istikametinde trafik yoğunluğu oluştu.

Kaynak: AA

Hakkari Dağlarında En İyi Bal Üretimi İçin Çalışan Ordulu Arıcılar Kansere Karşı Dirençli Bir Kadın: Serap Kaya'nın İlham Verici Hikayesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan savunmada yerlilik vurgusu Dünyanın En Uzun Adamı Dubai'de