İstanbul Valisi Davut Gül ekmek fiyatlarına tepki gösterdi

İstanbul Valisi Davut Gül, ilçe belediye başkanları başta olmak üzere kentin önde gelenleriyle değerlendirme toplantısı yaptı. Davut Gül, ekmeğin ortalama fiyatının 6,5 lira olduğunu hatırlatarak, "Kimi yerde 9 liraya, 10 liraya ekmek satışı yapılıyor. Bu konuda halkımızı mağdur etmemek adına Tarım İl Müdürlüğü ve belediyelerimizi etkin fiyat denetimi yapmaya davet ediyorum" dedi.

İstanbul Valisi Davut Gül ekmek fiyatlarına tepki gösterdi
  • İstanbul Valisi Davut Gül, resmi kurumların il ve ilçe müdürleri ve ilçe belediye başkanlarıyla değerlendirme toplantısı yaptı. Davut Gül, ekmek fiyatlarına tepki gösterdi.

İstanbul Valisi Davut Gül ekmek fiyatlarına tepki gösterdi - Resim : 1

  • Bazı bölgelerde 10 liraya satılan ekmekle ilgili tepki gösteren Gül, "Kimi yerde 9 liraya, 10 liraya ekmek satışı yapılıyor. Bu konuda halkımızı mağdur etmemek adına Tarım İl Müdürlüğü ve belediyelerimizi etkin fiyat denetimi yapmaya davet ediyorum" dedi.
 

İstanbul Valisi Davut Gül ekmek fiyatlarına tepki gösterdi - Resim : 2

  • Sunum yapan Belediye Başkanları birçok sorunu dile getirirken, ortak sorun hanesinde ise sahipsiz sokak hayvanları yer aldı.

İstanbul Valisi Davut Gül ekmek fiyatlarına tepki gösterdi - Resim : 3

  • İstanbul Valisi Davut Gül, Sokak hayvanları konusundaki en olmaması gereken senaryonun şu anki durum olduğunu dile getirdi. Kısırlaştırmanın en kesin çözüm olduğunu söyleyen Gül, hayvan barınaklarının sayısının ve kapasitesinin artırılmasının da mevcut sorunu dizginleme noktasında sonuç verebileceğini belirtti.

İstanbul Valisi Davut Gül ekmek fiyatlarına tepki gösterdi - Resim : 4

Kaynak: DHA

İstanbul
Cumhurbaşkanı Erdoğan Dubai'de! TTB hakkında flaş karar! Türk askeri 2 yıl daha Libya'da! Çanakkale'de bazı feribot seferleri iptal edildi