İstanbul Valiliği'nden vatandaşlara 'dolandırıcılık' uyarısı: Gerekli birimlere bildirilmeli

Son günlerde artan dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşlara uyarılarda bulunan İstanbul Valisi Davut Gül, kurumun adının kullanılarak yapılan dolandırıcılık faaliyetlerinin çok sık gözlemlendiğini,, böyle bir durumla karşı karşıya kalan vatandaşların ise ivedilikle gerekli yerlere şikayette bulunması gerektiğini bildirdi. İşte detaylar...

İstanbul Valiliği'nden vatandaşlara 'dolandırıcılık' uyarısı: Gerekli birimlere bildirilmeli

Kurumun adının kullanılarak yapılan dolandırıcılık faaliyetlerine karşı vatandaşlara uyarılarda bulunan İstanbul Valisi Davut Gül, böyle bir durumla karşılaşılması halinde ivedilikle gerekli yerlere şikayette bulunulması gerektiğini belirtti.

İstanbul Valiliği, kurumun adı kullanılarak yapılan dolandırıcılık faaliyetlerine karşı halkı uyardı.
Valilikten yapılan açıklamada, son günlerde İstanbul Valiliği'nin adını kullanarak yapılmaya çalışılan dolandırıcılık faaliyetlerine rastlandığı belirtildi.

İstanbul Valiliği'nden vatandaşlara 'dolandırıcılık' uyarısı: Gerekli birimlere bildirilmeli - Resim : 1

Valiliğin, insanları doğrudan arayarak sosyal yardım talep etmesine dayanan bir çalışması ya da bu minvalde yürütülen çalışmalara desteği söz konusu olmadığı ifade edilen açıklamada, bu şekilde dolandırıcılık faaliyetlerinde bulunan kişilere yönelik emniyet güçleri ve adli mercilerle birlikte verilen mücadelenin devam ettiği bildirildi.

İstanbul Valiliği'nden vatandaşlara 'dolandırıcılık' uyarısı: Gerekli birimlere bildirilmeli - Resim : 2

Açıklamada, söz konusu dolandırıcılık faaliyetlerine karşı daha dikkatli olunması, bu tür durumların ivedilikle emniyet ve adli birimlere bildirilmesi gerektiği vurgulandı.

Kaynak: AA

İstanbul
Yunanistan'a geçeceklerdi: 13'ü FETÖ mensubu olmak üzere 18 kişi yakalandı Dün başladı! Arabuluculuk uygulamasına rekor başvuru Onlarca kişi düğün yemeğinden zehirlendi İstanbul'da sahte doktor skandalı!