Cevahir AVM'de kan bağışı hangi noktada yapılıyor

Bu sabaha karşı meydana gelen ve artçı depremlerin devam ettiği bölgeye bağış yapmak için vatandaşlar hemen harekete geçti. İstanbul'da Cevahir AVM ile birlikte birçok noktada deprem bölgesi için Kızılay kan bağışı yapabileceğiniz noktalar kurulmuş durumda. İşte Kızılay acil kan merkezleri noktaları...

Cevahir AVM'de kan bağışı hangi noktada yapılıyor

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 şiddetindeki deprem, 10 ilimizi de etkiledi. Devam eden artçı sarsıntılar ile deprem bölgesindekilere yardım için vatandaşlar kollarını sıvadı. En çok ihtiyaç duyulan kan bağışı için Kızılay birçok yere acil kan merkezi kurdu. Cevahir AVM gibi İstanbul Kızılay acil kan merkezleri listesi haberimizde.

İSTANBUL KIZILAY ACİL KAN MERKEZLERİ NEREDE?

İstanbul'da Avrupa Yakası'nda Şirinevler Meydan, Esenler Meydan, Eminönü Meydan, Çapa Kan Merkezi ve Cevahir AVM önü; Anadolu Yakası'nda Sümer Günay Kan Alma Birimi, Ümraniye Meydan, Madenler Meydan, Tuzla Devlet Hastanesi, Kadıköy Meydan, Üsküdar Meydan ve Zeynep Kamil Kan Merkezi'nden kan verebilirsiniz.

NEREDE KAN BAĞIŞI YAPILIR?

Ülke genelinde günlük ortalama 350 noktada kan bağışı noktası vardır. Bu noktaların nerede olduğunu öğrenmek için aşağıdaki linkten sorgulama yapabilirsiniz.

KIZILAY KAN BAĞIŞI NOKTASI SORGULAMA MERKEZİ

CEVAHİR AVM 

deprem
1939 Erzincan depremi kaç şiddetinde oldu, kaç kişi öldü? Birçok ilde hissedilen bir deprem daha meydana geldi Milli yas ilan edildi! Deprem bölgesinde TSK tarafından "Hava yardım koridoru" oluşturuldu