İstanbul Boğazı'nda teknenin batması sonucu kaybolan kişiyi arama çalışmaları sürüyor

İstanbul Boğazı Tarabya açıklarında gece saatlerinde içindeki 4 kişi ile bir köpeğin bulunduğu teknenin batması sonucu denizde kaybolan kişinin Emre Erdoğan (30) olduğu belirlendi.

İstanbul Boğazı'nda teknenin batması sonucu kaybolan kişiyi arama çalışmaları sürüyor
  • Sarıyer'de teknenin batması sonucu denizde kaybolan kişiyi arama çalışmaları devam ediyor. İstanbul Boğazı Tarabya açıklarında gece saatlerinde içindeki 4 kişi ile bir köpeğin bulunduğu teknenin batması sonucu denizde kaybolan kişinin Emre Erdoğan (30) olduğu belirlendi.

İstanbul Boğazı'nda teknenin batması sonucu kaybolan kişiyi arama çalışmaları sürüyor - Resim : 1 ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

  •  

    Erdoğan'ın bulunması için gece saatlerinde başlatılan arama çalışmaları sürüyor.

  • Sahil Güvenlik, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, AFAD, Deniz Polisi ve itfaiye ekipleri su üstünde arama faaliyeti yürütüyor.

 

OLAY

  • İçinde 4 kişi ve köpeğin bulunduğu tekne gece saatlerinde Tarabya açıklarında batmış, 3 kişi ve köpek yüzerek sahil şeridine ulaşmaya çalışırken, durumu fark eden bir başka teknede bulunanlar tarafından tekneye alınarak kurtarılmıştı.

    Karaya çıkarılan 3 kişi sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılırken, denizde kaybolan 1 kişi için arama çalışması başlatılmıştı.

İstanbul Boğazı'nda teknenin batması sonucu kaybolan kişiyi arama çalışmaları sürüyor - Resim : 2

Kaynak: AA

Süleyman Soylu'ya ret Özgür Özel'den 'Vuruldu' iddialarına sert yanıt İzmir'de polise yumruklu saldırı! Marmaray'da korkunç olay!