İsrailliler geç de olsa anladı! Boykot endişesiyle Türkiye'den ürün ithal etmiyorlar... "Çok para ödeyeceğiz"

İsrail ordusunun 7 Ekim tarihinde Gazze Şeridi'ne yoğun hava bombardımanı başlatmasının ardından Gazze'de binlerce sivil hayatını kaybetti. Türkiye bu süreçte İsrail'e destek vermezken İsrail halkını market fiyatları konusunda zor günlerin beklediği belirtildi. İsrail merkezli Keshet 12 kanalının aktardığı bilgilere göre, İsrail marketleri yerel halkın Türk ürünlerini boykot edebileceği endişesi ile Türkiye’den ürün ithal etmemeye başladılar.

İsrailliler geç de olsa anladı! Boykot endişesiyle Türkiye'den ürün ithal etmiyorlar... "Çok para ödeyeceğiz"
  • Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı, İsrail'in "Filistinlilere ve başta Mescid-i Aksa olmak üzere kutsal değerlerine yönelik sürekli ihlallerine karşılık verme” gerekçesiyle kapsamlı saldırı düzenlerken İsrail ordusu da Gazze Şeridi'ne yoğun hava bombardımanı başlattı.

İsrailliler geç de olsa anladı! Boykot endişesiyle Türkiye'den ürün ithal etmiyorlar... "Çok para ödeyeceğiz" - Resim : 1

  • Gazze’deki hükümete göre ölenlerin sayısı 11 bin 180’i aştı, bu kişilerin en az 4 bin 609'unu çocuklar ve 3 bin 100'ünü kadınlar oluşturuyor.
  • Batı Şeria ve Kudüs’te de İsrail güçleri ve Yahudi yerleşimciler, 186 Filistinliyi öldürdü.

İsrailliler geç de olsa anladı! Boykot endişesiyle Türkiye'den ürün ithal etmiyorlar... "Çok para ödeyeceğiz" - Resim : 2

  • Bu süreçte Türkiye'den, Gazze'de sivillerin ve yüzlerce bebeğin kanını akıtan İsrail devlet başkanı Netanyahu'ya çok sert tepkiler geldi.

İsrailliler geç de olsa anladı! Boykot endişesiyle Türkiye'den ürün ithal etmiyorlar... "Çok para ödeyeceğiz" - Resim : 3

  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Netanyahu hakkında yaptığı açıklamalar sonrası Türkiye'de İsrail markalarına büyük bir boykot başladı.
  • Avrupa'ya tarım ürünleri ihraç eden Türkiye'nin savaştan dolayı İsrail'de boykot edileceği endişesiyle İsrail marketleri, Türkiye’den ürün ithal etmemeye başladılar.

İsrailliler geç de olsa anladı! Boykot endişesiyle Türkiye'den ürün ithal etmiyorlar... "Çok para ödeyeceğiz" - Resim : 5

  • İsrail merkezli Keshet 12'de yer alan habere göre İsrailliler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsrail'e karşı olan tutumundan dolayı artık marketlerde çok daha fazla para ödeyecek. Domatesin kilogram fiyatı 20 şekele yükselecek.

İsrailliler geç de olsa anladı! Boykot endişesiyle Türkiye'den ürün ithal etmiyorlar... "Çok para ödeyeceğiz" - Resim : 6

  • Haberde yer alan ifadeler tam olarak şu şekilde:
İsrailliler, Erdoğan yüzünden marketlerde çok daha fazla para ödeyecek. Domatesin kilogram fiyatı 20 şekele yükselecek. Marketler, yerel halkın Türk ürünlerini boykot edebileceği endişesi ile Türkiye’den ürün ithal etmemeye başladılar.
Germiciler suç örgütüne operasyon Xi ile 4 saat görüştükten sonra Biden: Diktatör Türkiye'den Netanyahu'nun 'Erdoğan' sözlerine tepki İstanbul'un nasıl bir başkana ihtiyacı var?