İsrail'in Gazze'ye saldırıları 36 gündür devam ediyor! Numan Kurtulmuş'tan açıklamalar

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları hakkında açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, "Gazze'de insanlık suçu işleniyor. Batı Gazze'de yaşanan katliama kulağını kapatıyor. Katliamlar karşısında sessiz kalan bir dünya var." dedi.

İsrail'in Gazze'ye saldırıları 36 gündür devam ediyor! Numan Kurtulmuş'tan açıklamalar

Yeni Şafak Gazetesi'nin düzenlediği Şehit Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışması'nın ödül töreni Büyük Çamlıca Camii 1071 Kongre ve Etkinlik Salonu'nda gerçekleştirildi.

Gecenin onur konuğu olan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına dair açıklamalarda bulundu.

"GAZZE'DE İNSANLIK SUÇU İŞLENİYOR"

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Gazze'de insanlık suçu işleniyor. Batı Gazze'de yaşanan katliama kulağını kapatıyor. Katliamlar karşısında sessiz kalan bir dünya var." ifadelerini kullandı.

Kurtulmuş'un açıklamasından öne çıkan başlıklar şöyle:

Gazze'de insanlık suçu işleniyor. Batı Gazze'de yaşanan katliama kulağını kapatıyor. Katliamlar karşısında sessiz kalan bir dünya var. Bugünkü dünyanın böyle devam etmesinin ihtimali yoktur. Ya küresel bir savaşa doğru yürüyeceğiz, ya da insanlık sisteminin kazanması sonucu hakkaniyete dayalı yeni bir sistem kuracağız.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bin Selman ile görüştü Bakan Yerlikaya'dan 'çeteler temizlenecek' mesajı İsrail'in 'savaşta masumuz' algısı elinde patladı Küçükçekmece gölünde hortum çıktı!