İsrail'in Gazze'deki Saldırısında Katliam: 10 Ölü

Nusayrat Mülteci Kampı'na düzenlenen saldırıda 10 kişi hayatını kaybetti, aralarında çocukların da bulunduğu birçok kişi yaralandı.

İsrail'in Gazze'deki Saldırısında Katliam: 10 Ölü

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin orta kesimlerindeki Nusayrat Mülteci Kampı'nda bir eve hava saldırısı düzenledi. Bu saldırıda, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 10 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı.

Saldırının Ardından Gelişmeler

El-Avde Hastanesi'nden yapılan açıklamaya göre, İsrail ordusu kamptaki bir evi bombaladı. Görgü tanıkları, ölenler arasında kadın ve çocukların bulunduğunu doğruladı.

Vurulan evin tamamen yıkıldığı ve sivil savunma ekiplerinin enkaz altında arama kurtarma çalışmalarını sürdürdüğü belirtilmektedir.

İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırıları

7 Ekim 2023'ten bu yana İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği operasyonlarda, 16 bin 795’i çocuk, 11 bin 378’i kadın olmak üzere toplam 41 bin 206 Filistinli'nin yaşamını yitirdiği ve 95 bin 337 kişi'nin yaralandığı tahmin edilmektedir.

Enkaz altında halen binlerce ölü bulunduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumlarının hedef alınarak sivil altyapının tahrip edilmesi de büyük bir sorun oluşturmaktadır.

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin orta kesimlerindeki Nusayrat Mülteci Kampı'nda bir eve...

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin orta kesimlerindeki Nusayrat Mülteci Kampı'nda bir eve düzenlediği saldırıda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 10 kişi öldü, 13 kişi yaralandı. Bölgedeki vatandaşlar ve sivil savunma ekipleri, arama kurtarma çalışması yaptı.

AYN hak ihlali saydı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik açıklamalar Meksika'nın Bağımsızlık Kutlaması İstanbul'da Gerçekleşti CHP Genel Başkanı Özgür Özel Mardin'de Nikah Şahidi Oldu