İsrail'in Gazze'deki Bombardımanı: 24 Ölü, 93 Yaralı

İsrail, Gazze'de bir okul ve camiye düzenlediği bombardımanda 24 Filistinli'nin yaşamını yitirdiğini duyurdu.

İsrail'in Gazze'deki Bombardımanı: 24 Ölü, 93 Yaralı

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin Deyr el-Belah kentinde yerinden edilen Filistinlilerin barındığı bir okul ve camiye hava saldırısı düzenledi. Bu acı verici saldırı sonucunda, aralarında çocukların da bulunduğu 24 Filistinli hayatını kaybetti, 93 kişi de yaralandı.

İki Vahşi Katliam

Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi'nden yapılan açıklamada, Aksa Şehitleri Camisi ve İbn Rüşd Okuluna yönelik saldırıların "iki vahşi katliam" olarak adlandırıldığı belirtildi. Söz konusu saldırılar, son 48 saat içinde Gazze'nin çeşitli bölgelerinde gerçekleştirilen 27 ev, okul ve sığınma merkezine düzenlenen bombardımanların ardından geldi.

İnsani Kriz ve Sorumluluklar

Açıklamada, Gazze'deki hastanelerin, artan yaralı sayısına yanıt veremediği belirtildi. "İsrail'in soykırım savaşının bir sonucu olarak Gazze'deki insani durum vahim bir halde" ifadesi kullanıldı. Ayrıca, İsrail ve Amerika Birleşik Devletleri yönetimlerinin sivillere yönelik katliamlardan tamamen sorumlu olduğu vurgulandı.

Uluslararası Toplumun Çağrısı

Uluslararası kuruluşlara, İsrail'e baskı yaparak soykırımı durdurmaları yönünde çağrıda bulunuldu. Ayrıca, Aksa Şehitleri Camisi'ne gerçekleştirilen saldırıda 21, İbn Rüşd Okulu'na yönelik saldırıda ise 3 Filistinli'nin öldüğü bilgisi verildi.

Sağlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, bazı çocukların naaşları, hastaneye başları kesik bir şekilde getirildi. Bu durum, durumu daha da korkunç hale getirdi.

İsrail ordusunun Gazze'nin orta kesiminde yer alan Deyr Balah kentindeki Aksa Şehitleri...

İsrail ordusunun Gazze'nin orta kesiminde yer alan Deyr Balah kentindeki Aksa Şehitleri Hastanesi'nin yakınında bulunan bir camiye düzenlediği saldırıda ölü ve yaralıların olduğu bildirildi. Saldırıda hayatını kaybedenlerin naaşları, cenaze namazı kılınıp toprağa verilmek üzere Aksa Şehitleri Hastanesi morgundan alındı. Yakınını kaybeden Filistinliler üzüntü yaşadı.

Kuyumcu Dolandırıcılığı: 25 Milyon Liralık Vurgun Şantaj videosu kurgu çıktı Kızılırmak'ın beslediği barajda balık ölümü Sakarya'da kimyasal koku alarmı!