İsrail basınından Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında flaş analiz! Türkler başka alternatif görmüyor

14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri dünya basınında gündem olmaya devam ediyor. BBC'nin ardından İsrail medyası da Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında bir analizde bulundu. Yapılan haberde "Pek çok Türk Erdoğan'dan başka alternatif görmüyor" ifadelerine yer verildi.

İsrail basınından Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında flaş analiz! Türkler başka alternatif görmüyor

Dünyanın gözü Türkiye'deki Cumhurbaşkanlığı seçimlerine çevrilirken, önemli basın organları da çeşitli analizleriyle dikkat çekiyor. Türkiye'yi yakından takip eden İsrail basını seçime sayılı gün kala dikkat çeken bir analiz yayınladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim dönemindeki performansı başarılı bulan Haaretz'te yayınlanan Zvi Bar'el imzalı analizde "Pek çok Türk Erdoğan'dan başka alternatif görmüyor" yorumuna yer verildi.

İsrail basınından Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında flaş analiz! Türkler başka alternatif görmüyor - Resim : 1

İsrail medyasında çıkan haber dünya basınında geniş yer buldu. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'sihirbaz' benzetmesi yaptı.

Zvi Bar'el yazısında 'Erdoğan'ın son anda şapkasından neler çıkarabileceğine gösterilen ilgi boşa gitmedi. Salı günü memur maaşlarına yüzde 45 zam yapma kararı aldığını açıkladı' ifadelerine yer verdi.

İsrail basınından Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında flaş analiz! Türkler başka alternatif görmüyor - Resim : 2

BBC KİLİT ÖNEME SAHİP SEÇMENLERİ AÇIKLADI
İngiliz BBC genç seçmenlerin seçimde kilit bir rol oynayacağını yazdı.

İsrail basınından Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında flaş analiz! Türkler başka alternatif görmüyor - Resim : 3

'Türkiye seçimleri: Türkiye'nin geleceğine karar verebilecek genç seçmenler' başlıklı haberde 'Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, cumhurbaşkanlığı için mücadele eden tüm adaylar genç seçmenleri etkilemeye çalıştı. Erdoğan savunma ve teknolojideki ilerlemeleri vurgularken, Kılıçdaroğlu daha fazla özgürlük ve daha iyi istihdam vaat etti' denildi.

İsrail basınından Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında flaş analiz! Türkler başka alternatif görmüyor - Resim : 4

ABD merkezli Bloomberg 'Türkiye'nin Eski Maliye Bakanı Şimşek, Kampanya Yürüyüşünde Erdoğan'a Katılıyor' başlığı ile okurlarının karşısına çıktı.

İsrail basınından Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında flaş analiz! Türkler başka alternatif görmüyor - Resim : 5

cumhurbaşkanlığı seçimi Recep Tayyip Erdoğan
Bakan Soylu müjdeyi verdi: Kimlik ve ehliyetlerde yeni dönem başlıyor! Tartışmalara yol açmıştı! YSK'dan 'lekeli oy pusulaları ile ilgili açıklama Yurt dışında kullanılan oylar Ankara'ya ulaştı! Kılıçdaroğlu’ndan Muharrem İnce’ye çağrı: Soframız açık