Isparta'nın Yeni Valisi Abdullah Erin Göreve Başladı

Abdullah Erin, Isparta Valisi olarak göreve başladı. Şehrin huzurunu artırmak için projelerine hız verecek.

Isparta'nın Yeni Valisi Abdullah Erin Göreve Başladı

Isparta'nın Yeni Valisi Abdullah Erin Görevine Resmen Başladı

Valiler Kararnamesi ile Isparta Valiliğine atanan Abdullah Erin, görevine başladı. Vali Erin, Valilik binası önünde Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İl Emniyet Müdür Vekili Volkan Güneş, Jandarma Komutanı Albay Dr. Yunus Emre Karamanoğlu ve diğer kurum müdürleri tarafından karşılandı.

Teşekkür Mesajı ve Hedefler

Göreve başlamasının ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Erin, kendisini bu göreve layık gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya teşekkür etti.

Abdullah Erin, Isparta Valiliği görevini büyük bir onurla üstlendiğini belirterek, “Isparta'nın güzelliklerine güzellik katmaya gayret edeceğiz. Tartışmaların tarafında olmayacak, mevcut huzuru koruyacağız.” dedi.

İşbirliği ve Dayanışma Vurgusu

Vali Erin, kentin kültürel zenginliklerini ön plana çıkarmayı ve şehrin tüm aktörleri ile işbirliği içinde çalışmayı hedeflediğini ifade etti. “Gece gündüz demeden insanlarımızın içinde olacağız. Kapılarımız insanlarımıza açık olacak, istişareye önem vereceğiz.” şeklinde konuştu.

Erin, yarından itibaren mevcut sorunları değerlendireceklerini ve şehri ileriye taşımak için çaba sarf edeceklerini belirtti. "Allah bizleri mahcup etmesin," diyerek sözlerine son verdi.

Valiler Kararnamesi ile Isparta Valisi olarak atanan Abdullah Erin, göreve başladı.

Valiler Kararnamesi ile Isparta Valisi olarak atanan Abdullah Erin, göreve başladı.

Kaynak: AA

Türkiye Jokey Kulübü 12. Resim Yarışması Sonuçlandı Azerbaycan'ın İlk Yerli Lazer Silahı: Fireforce Ağrı Dağı'nda Nadir Kelebek Türü Keşfedildi Mersin'deki Kum Zambaklarına Koruma Önlemi