İsmail Saymaz'dan flaş iddia: Habertürk’te siyasi yazılara son verildi

Gazeteci İsmail Saymaz flaş bir açıklamada bulundu. Saymaz, Habertürk'ün internet sitesinde siyasi köşe yazılarının yasaklandığını, TV kanalında ise siyasi yazarlara programlardan el çektirilebilir iddiasında bulundu.

İsmail Saymaz'dan flaş iddia: Habertürk’te siyasi yazılara son verildi

Geçtiğimiz haftalarda köşe yazarları ve canlı yayın programcıları Sevilay Yılman ile Fatih Altaylı'nın istifa ettiği Habertürk'ün büyük çaplı bir dönüşümden geçeceği iddia edildi.

Gazeteci İsmail Saymaz, seçimden sonra satılacağı iddialarıyla gündeme gelen Habertük hakkında flaş bir açıklama yaptı. Siyasi yazıların ve programların kısıtlanacağını ileri süren Saymaz, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Habertürk’ün internet portalında siyasi köşe yazılarına son verildi. Köşe yazarları siyaset dışı konularda kalem oynatabilecek. Habertürk TV de siyasi tartışma programlarına son verebilir. Habertürk yazarları bu programlarda yer almayabilir."

Temel Karamollaoğlu'ndan flaş açıklama! Millet İttifakı ortakları masadan tek tek kalkıyor Mayıs ayı ihracat rakamları açıklandı! Millet İttifakı tamamen dağılıyor mu? İYİ Parti yerel seçimlerde CHP ile birlikte olacak mı? Ekonomi Mehmet Şimşek'e emanet