İsmail Saymaz'dan Abdüllatif Şener'e olay sözler: Halayda pek başarılı değil siyaseti daha iyi kıvırıyor

Siyasette yaptığı açıklamalarla son günlerin popüler ismi Abdüllatif Şener, görünen o ki yeni bir tartışmanın öznesi olacak. Şener'in Mardin Midyat'tan paylaştığı halay görüntülerini paylaşan gazeteci İsmail Saymaz "Abdüllatif bey halayda pek başarılı değil. Siyaseti daha iyi kıvırıyor." ifadelerini kullandı.

İsmail Saymaz'dan Abdüllatif Şener'e olay sözler: Halayda pek başarılı değil siyaseti daha iyi kıvırıyor

Geçtiğimiz dönem CHP'den milletvekili olan bu seçimlerde ise Meclis dışında kalan Abdüllatif Şener, son günlerde açıklamalarıyla tekrar gündemde. 

"SİNAN OĞAN'A VERDİM VE GEÇERSİZ OY KULLANDIM"

Şener, geçtiğimiz günlerde seçimlerin ilk turunda Sinan Oğan'a oy verdiğini ikinci turda ise geçersiz oy kullandığını açıkladı.

 SANDIĞINDAN GEÇERSİZ OY ÇIKMADI

Ancak Abdüllatif Şener'in oy kullandığı sandığın tutanağı paylaşıldığında ise geçersiz oy kullanılmadığı ortaya çıktı. 

 CHP'DEN TEPKİ GÖRDÜ

Şener'in açıklamaları ve oy tercihleri CHP Grup Başkanı Özgür Özel başta olmak üzere birçok partilinin tepkisini çekti. 

 TEPKİ GÖSTERENLERİ SUÇLADI HALAY PAYLAŞTI

Tecrübeli siyasetçi, kendisini suçlayanlara tepki göstererek Mardin Midyat'ta katıldığı düğünden halay çekerken görüntülerini paylaştı. 

"SİYASETTE DAHA İYİ KIVIRIYOR"

Gazeteci İsmail Saymaz ise Şener'in halay çekerken paylaştığı görüntüleri alıntılayıp çok sert ifadeler kullandı. Saymaz "Abdüllatif bey halayda pek başarılı değil. Siyaseti daha iyi kıvırıyor." dedi. 

Metro İstanbul'dan açıklama geldi! Bugün kapatılacak metro hatları ve istasyonlar İstanbul'da üç ilçe tehlikede Kahramanmaraş yine sallandı! Depremzedelerin kira yardımı için tarih belli oldu!