İSKİ'den su tasarrufu için yeni karar! O abonelikler geçici olarak durduruldu

Sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği ve yağışların yetersiz kaldığı İstanbul'da kuraklık baş gösterdi. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi, geçtiğimiz gün vatandaşların cep telefonlarına gönderilen kısa mesajda, su tasarrufu çağrısında bulunmuştu. İSKİ, bugün ise dağıtım yerlerine bahçe ve peyzaj sulamalarının durdurulması yönünde yazı gönderdi.

İSKİ'den su tasarrufu için yeni karar! O abonelikler geçici olarak durduruldu

Kurak geçen kış mevsimi barajlarda alarm verdirirken hemen ardından sıcaklık rekorlarının kırıldığı yaz mevsimi tabloyu iyiden iyiye kararttı.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve barajlardaki su seviyesinin kritik seviyelere düşmesi nedeniyle İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), yeni önlemler aldı.

GEÇİCİ OLARAK DURDURULDU

Sık sık abonelerine tasarruf çağrısı yapan İSKİ, bahçe ve peyzaj sulama aboneliklerini geçici olarak durdurma kararı aldı.

Buna göre, dağıtım yerlerine bahçe ve peyzaj sulamalarının durdurulması yönünde yazı gönderildi.

Yazıda şebeke suyu ile bahçe sulama aboneliğinin geçici süreyle durdurulduğu ifade edildi.

Kaza yerine giden polis kaza yaptı! 30 Ağustos'ta ücretsiz olacak! İYİ Parti yerel seçimlerde CHP'nin o adaylarını destekleyecek! Uğur Dündar'dan Kılıçdaroğlu'na 'Atatürk' tepkisi