Irak'ta düğün salonu faciası! Her ayrıntısı saniye saniye kameralara yansıdı

Irak'ın Musul kentinde bir düğün salonunda 'havai fişeklerden' kaynaklı çıkan yangında 93 kişi hayatını kaybetmiş, yüzlerce kişi ise yaralanmıştı. Olay sonrası yeni görüntüler ortaya çıktı. Yangın öncesinde gelin ve damadın dansı gözükürken yangın sırasında düğüne gelen davetlilerin ve gelin-damadın panik anları kameralara yansıdı. İşte o görüntüler...

Irak'ın Musul kentine bağlı Hamdaniye ilçesinde bir düğün salonunda çıkan yangında facia yaşanmış, gelin ve damadın en mutlu günleri büyük bir yasla sonlanmıştı.

Yaşanan felaket saniye saniye kameralara yansıdı. Olay öncesi gelin ve damadın dans etmesinin yer aldığı görüntülerde yangının çıkış anında vatandaşların panik anları da kameralara yansıdı. Yaşanan facia adeta yürekleri dağladı.

Irak'ta düğün salonu faciası! Her ayrıntısı saniye saniye kameralara yansıdı - Resim : 1

Irak'ın Musul kentinde gece saatlerinde bir düğün salonunda 93 kişinin hayatını kaybetmesine, 100'den fazla kişinin de yaralanmasına neden olan yangın faciasına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. İşte düğündeki yangın faciasının başladığı anlar...

Irak'ta düğün salonu faciası! Her ayrıntısı saniye saniye kameralara yansıdı - Resim : 2

GELİN VE DAMAT DANS EDİYORDU

Irak'ın Musul kentinde havai fişeklerden dolayı çıkan yangında 93 kişi öldü, 100 kişi ise yaralandığı Gelin ve damadın dans ettiği sırada çıkan yangının görüntüleri kameraya yansıdı.

Irak'ta düğün salonu faciası! Her ayrıntısı saniye saniye kameralara yansıdı - Resim : 3

Irak İçişleri Bakanı Abdulemir eş-Şammari, Musul’da 93 kişinin ölümüne neden olan düğün salonundaki yangının "havai fişekler"den kaynaklandığını belirtti.

Irak'ta düğün salonu faciası! Her ayrıntısı saniye saniye kameralara yansıdı - Resim : 4

Şammari, Musul’da olay yerinde yaptığı açıklamada, söz konusu salonda güvenlik prosedürlerine uyulmadığını ve düğün sırasında kullanılan havai fişeklerin salondaki yangına neden olduğunu söyledi.

Irak'ta düğün salonu faciası! Her ayrıntısı saniye saniye kameralara yansıdı - Resim : 5

Irak
2 ilde terör operasyonu! HDP il sözcüsü ve ilçe başkanları dahil 20 kişi gözaltında Belediyedeki rüşvet çarkı deşifre oldu! Kuzey Irak’ta 20 hedef imha edildi Terörist beklendiği gibi PKK’lı