Instagram Filistin'e destek veren hesapları blokluyor! Buket Aydın konuya dikkat çekti

Haber Global ekranlarında 'Mesele' programında açıklamalarda bulunan Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, Instagram'da Filistin'e destek içeren videoların paylaşımına engel olunduğunun altını çizdi. Aydın, hesapların bloklandığını ifade etti.

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, Haber Global ekranlarında 'Mesele' programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Filistin'e destek veren hesapların bloklandığının altını çizen Buket Aydın şunları söyledi;

"Filistin'deki dramı savunan oradaki çocukların, insanların halini gösteren videolar paylaştığımızda ya da paylaşımlar yapmaya çalıştığımızda sosyal medya hesapları ismini de paylaşacağım özellikle Instagram üzerinden bir Spam saldırısı ve bir blokaj söz konusu oluyor. Sabahtan beri hiçbir paylaşımda bulunamıyorum. Basın mensubu bir çok arkadaştan aynı şeyi duydum. Sanat camiasındaki arkadaşlardan aynı şeyi duydum. Onların da yine aynı şekilde Instagram hesapları bloklanıyor. Düşünebiliyor musunuz öyle büyük bir organizasyon içerisindeler ki her türlü kuvveti kullanabiliyorlar. Bütün hamleleri yapıyorlar. Tek tek araştırıp tek tek bulup tek tek tespit edip bunları spamlayarak tüm bu paylaşımları engellemeye çalışıyorlar.

Instagram Filistin'e destek veren hesapları blokluyor! Buket Aydın konuya dikkat çekti - Resim : 1

"ALLAH'TAN BAŞKA KİMSELERİ YOK"

Gazze'deki insanların ölümden korkuları yok çünkü Allah'tan başka sığınacak kimseleri yok. Herkesin eli kolu bağlı kimse konuşmaktan başka bir şey yapamıyor. Elimizden geldiğince boykot ediyoruz ama boykot ettiğimiz markalar çok büyük markalar. Sadece bizim boykotumuzla bir yere varmamız pek mümkün görünmüyor. Yine de elimizden geleni yapmalıyız tabii ki. Allah motivasyonları olacak tabii ki ölümden korkuları olmayacak çünkü şu anda ne yazık ki Allah'tan başka kimseleri yok."

İmamoğlu'ndan 'adaylık' açıklaması Atatürk'e şükran! Kahramanmaraş yeni kent meydanına kavuşacak CANLI | Anayasa Mahkemesi VS Yargıtay