İnsan sağlığına zararlı olan Çin kestanesine dikkat! Ekipler denetim yaptı

Vatandaşların sağlıklı gıdaya ulaşması ve fahiş fiyat uygulamalarının önüne geçmek için çalışmalar aralıksız devam ederken, Van Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri aktar ve kuruyemişçilere denetim yaptı. Denetimlerde Çin kestanesine dikkat edildi.

İnsan sağlığına zararlı olan Çin kestanesine dikkat! Ekipler denetim yaptı
  • Van Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sağlıklı gıdaya ulaşması ve fahiş fiyat uygulamalarının önüne geçmek için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.
  • Bu kapsamda Zabıta Dairesi Başkanlığı ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri, son günlerde büyük şehirlerde sıkça rastlanan insan sağlığını tehlikeye atan ve zehirlenmelere neden olan Çin kestanesi için denetim yaptı.

İnsan sağlığına zararlı olan Çin kestanesine dikkat! Ekipler denetim yaptı - Resim : 1

  • Aktar ve kuruyemişçi ve kestanecileri gezen ekipler, satılan kestaneleri inceledi.
  • Boyut ve yapısından şüphelenen kestanelere el konulurken, bazı kestaneler ise incelenmek üzere Tarım ve Orman İl Müdürlüğü laboratuvarına gönderildi.

İnsan sağlığına zararlı olan Çin kestanesine dikkat! Ekipler denetim yaptı - Resim : 2

İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu! 32 ilde teröre eş zamanlı darbe "CHP milli güvenlik tehdididir" Kadir Has Üniversitesi'nde ibadethaneye ayakkabısıyla giren Zeliha Gizem Sayın'ın sicili kabarık! Sözde Süleymaniye sorumlusu Akman öldürüldü