İmamoğlu ne yapmak istiyor? Buket Aydın İmamoğlu'nun açıklamalarını değerlendirdi

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarını değerlendirdi. Buket Aydın, "Kafasında şöyle bir plan yapmış Ekrem İmamoğlu; bu gider yerine de Özgür gelir. Şimdiden iyi geçinmem de fayda var. Değişim isteğini içinde barındırıyor. Bu saatten sonra barındırmak zorunda. Çünkü Kemal Kılıçdaroğlu onu artık sevmiyor. İstanbul'a aday yaparsa da sırf başından gitsin diye yapacak." dedi.

Haliç Kongre Merkezi'nde açıklamalarda bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Kendimi İstanbul'a mühürledim" dedi. İmamoğlu, "Tekrar İstanbul İttifakı'nı kurmaya geliyorum" şeklinde konuştu. Gazetecilerin İBB Başkanlığı'na adaylığının sorulması üzerine de "Ben adayım demedim, yola çıkıyorum dedim." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, CHP Genel Başkanlığı için de Özgür Özel'i işaret etti.

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarını değerlendirdi.

Buket Aydın'ın açıklamaları şöyle;

"Ne şiş yansın ne kebap eşittir Ekrem İmamoğlu. Ne yapmaya çalışıyor? Size bunu anlatayım. Size geçen hafta da söylemiştim: Baktı ki CHP Genel Başkanlığı'na onu CHP içerisinde hiç kimse istemiyor. Buna sıcak bakılmıyor. Eee şimdi bir kere 'değişim' diye tutturdu. Kılıçdaroğlu'yla papaz oldu. Arıyor, adam telefonunu açmıyor. Rezalet! Tunceli'de başkası arıyor öyle ulaşıyor. O kadar artık sıkıntı yaşamaya başlamışlar. Yani, o zaman 'ne yapayım' dedi. 'Eldekini kaçırmayayım, bırakmayayım' dedi ve şuna karar verdi: İmamoğlu'nun yeniden İBB Başkanlığı'na aday olacağını düşünüyorum. Sayın Kılıçdaroğlu'nun da bunu kabul edeceğini düşünüyorum. Kendisi bir sonraki genel başkanı da Özgür Özel olarak görüyor. Bunu geçen hafta da söylemiştim. Yerel seçimlere kadar Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin başından gideceğini düşünmüyorum. Yerel seçimlerde de bir hezimet olursa ki öyle olacak gibi gözüküyor. Çünkü Millet İttifakı da dağılmış durumda. Bu yüzden de sıkıntı yaşayacakları, geçen seçimde övüne övüne aldıkları büyükşehirleri kaybedecekleri ortada. Kafasında şöyle bir plan yapmış Ekrem İmamoğlu; bu gider yerine de Özgür gelir. Şimdiden iyi geçinmem de fayda var. Değişim isteğini içinde barındırıyor. Bu saatten sonra barındırmak zorunda. Çünkü Kemal Kılıçdaroğlu onu artık sevmiyor. İstanbul'a aday yaparsa da sırf başından gitsin diye yapacak."

Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu: Getirenler 'git' demediği için gidemiyor Yeniden Refah Partisi seçime kendi logosu ile mi girecek? Dünyanın en büyüğü Türkiye Ekrem İmamoğlu'nun açıklamaları sonrası AK Partili 2 isim gündeme geldi