İmam Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur'a yüklendi! Oğuzhan'dan cevap geldi: Hocam olsaydı da fazlasını verseydim

Kahramanmaraş merkezli deprem 11 ili etkiledi. Deprem sebebiyle binlerce insan enkaz altında can verirken binlerce bina da yıkıldı. Afetin Yaralarının sarılması için yapılan ve bütün kanallardan canlı yayınlanan Türkiye Tek Yürek bağış programına Oğuzhan Uğur ve Haluk Levent, 500 bin lira bağışladıklarını duyurmuşlardı.

Türkiye 6 Şubat'ta gözlerini Kahramanmaraş merkezli depremlere açtı. Meydana gelen büyük depremler sebebiyle yıkılan binalarda 40 bine yakın insan can verdi. Türk halkı başta olmak üzere pek çok milletten insan da kayıplarımızın acısını yüreğinde hissetti.

Depremin yaralarını sarmak için geçen günlerde yapılan Tek Yürek yayını oldukça ilgi gördü ve 115 milyar 146 milyon 528 bin lira toplandı.

İmam Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur'a yüklendi! Oğuzhan'dan cevap geldi: Hocam olsaydı da fazlasını verseydim - Resim : 1

Deprem afetinin 12. gününde de bir hoca, cuma hutbesinde Oğuzhan Uğur ile Haluk Levent'e “Oğuzhan Uğur ve Haluk Levent 500 milyar bağışladı. İşte 500 milyarlık adamsınız. Bugün ben de 500 milyarı bağışlarım, çat diye bağışlarım" ifadeleini kullandı.

İmamın bu sözlerine ilk yanıt Oğuzhan Uğur'dan geldi.

Uğur o videoya şöyle yanıt verdi:

"Hocam neden 500bin₺ bağışladım biliyor musun? Çünkü en çok izlenen programım Mevzular’ın da gelirleri bağışlanıyordu depremden evvel. Kanalın bir yıllık gelirini de Şehit ve Gazi ailelerine bağışlamıştım öncesinde. Bu yüzden 500bin₺. Olsaydı da fazlasını verseydim. Kusura bakma."

İmam Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur'a yüklendi! Oğuzhan'dan cevap geldi: Hocam olsaydı da fazlasını verseydim - Resim : 2

İkiye bölünen köy nehre sürüklendi 10 bin 900 askere sıla izni Dışileri Bakanlığı'nda atama hareketliliği Kurum: Yerleşim yerleri belirlendi