İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan, Ali Babacan'ın İHA-SİHA çıkışına sert yanıt

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Ankara'da "Türkiye Kitabı Tanıtımı ve Türkiye Yüzyılı'nda Türkiye Programı"nda konuştu. Türkiye'nin tüm alanlarda büyük ilerlemeler kaydettiğine dikkat çeken Altun, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın BAYKAR için kullandığı ifadelere yanıt verdi. Altun, "Türkiye’de siyaset yaptığını söyleyen birtakım zevatın başarılarımızdan rahatsızlık duymasını anlayamıyoruz" dedi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan, Ali Babacan'ın İHA-SİHA çıkışına sert yanıt

Türkiye Yüzyılında Türkiye Programı'nda konuşan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Ali Babacan'ın İHA-SİHA'ları hedef alan açıklamalarını eleştirdi. BAYKAR'ın yapmış olduğu çalışmaların son derece önemli olduğunu vurgulayan Altun şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye artık kendi silahını, tankını, helikopterini, gemilerini, insansız hava araçlarını üreten, her yıl milyarlarca dolar savunma sanayii ihracatı yapan bir ülke haline geldi. Elbette bu başarılarımızın Türkiye karşıtlarını rahatsız ettiğini biliyoruz. Türkiye’nin uluslararası alandaki Türkiye düşmanlıklarının bu rahatsızlığını anlayabiliyoruz. Onlar, ‘Büyük ve Güçlü’ Türkiye’nin kendilerinin kötücül uluslararası projeleri için bir mani teşkil ettiğini çok iyi biliyorlar. Esas itibarıyla anlamakta zorlandığımız husus da Türkiye’de siyaset yaptığını söyleyen birtakım zevatın savunma sanayii alanındaki atılımlarımızdan, geldiğimiz noktadan rahatsızlık duymaları. Bunu anlayamıyoruz. Savunma sanayimizle bu alana değerli katkılarda bulunan yerli ve milli girişimcilerimizle gurur duyuyoruz. Tehditlere de asla kulak asmıyoruz. Zira yapılan değerlendirmelerde görüyoruz ki örtülü bir şekilde zaman zaman da açık şekilde bizlere tehditler savuruluyor. Bu tehditlere asla ve asla prim vermiyoruz, kulak asmıyoruz. Bunun da böyle bilinmesini istiyoruz"

Kılıçdaroğlu'ndan çok sert sözler İBB aracında uyuşturucu bulundu Başörtüsü teklifi için Anayasa Komisyonu toplanıyor Üç aylar ne zaman başlıyor?