İlber Ortaylı açıkladı! Kenan Işık'la ilgili bilinmeyen detay

Ünlü tarihçi İlber Ortaylı, Kenan Işık ve kendisiyle ilgili bilinmeyen ve herkesi şaşkına çevirecek bir ayrıntıyı sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı. Ortaylı, Kenan Işık ile Ankara Atatürk Lisesi’nden arkadaş olduklarını söyleyen Ortaylı, okulun tiyatro kulübünü beraber kurduklarını söyledi.

  • Evinde geçirdiği kaza sonucu 10 yıldır komada olan Kenan Işık için bugün Atatürk Kültür Merkezi'nde tören düzenlenecek.
  • Ünlü tarihçi İlber Ortaylı Kenan Işık'la ilgili bilinmeyen ayrıntıyı anlattı.
  • Işık'ın 24 yıl önce verdiği bir röportajda kendisi hakkında ipuçları vermişti.
  • Kenan Işık için sevenleri başsağlığı mesajı yayımlarken ünlü tarihçi İlber Ortaylı'dan da duygusal bir paylaşım geldi.

İlber Ortaylı açıkladı! Kenan Işık'la ilgili bilinmeyen detay - Resim : 1

  • Ünlü tarihçi, Kenan Işık ile aynı liseden arkadaş olduklarını ve birlikte tiyatro kulübü kurduklarını belirtti.
  • Kenan Işık ile Ankara Atatürk Lisesi’nden arkadaş olduklarını söyleyen Ortaylı, okulun tiyatro kulübünü beraber kurduklarını söyledi.

İlber Ortaylı açıkladı! Kenan Işık'la ilgili bilinmeyen detay - Resim : 2

"MEMLEKETİN ÖNEMLİ BİR SANATÇISIYDI"

  •  Meraklı bir sanatçıyı kaybettiklerini ifade eden Ortaylı şunları söyledi:

"Kenan Işık benim ta Ankara Atatürk Lisesi’nden arkadaşımdı. Tiyatro kulübünü birlikte kurduk. Tiyatro konusunda faaliyetlerde bulunduk. Devlet Tiyatrosu sanatçılarıyla birlikte çalıştık, onlardan istifade ettik.

Meraklı bir sanatçıydı ve sonraki yıllarda da kendisini tiyatroya ve televizyona verdi. 10 sene evvel çok hazin ve ani bir şekilde yatağa bağlandı. Uzun ve sıkıntılı bir devreden sonra bugünlerde aramızdan ayrıldı, rahmete yürüdü. Üzüntülüyüz. Bizim kuşağımızın, memleketin önemli bir sanatçısıydı.

Allah rahmet eylesin, ailesine sabır ve rahmetler diliyorum. Diğer sanatçı arkadaşlarımıza ve sizlere de uzun ömürler. Her şeyden evvel onu unutmamamız gerektiğini hatırlatıyorum"

DEM Partili belediye sokak köpeklerini toplamaya başladı AK Partili vekil kalp krizi geçirdi Irak'ın kuzeyinde 13 terörist etkisiz hale getirildi TBMM'de yeni anayasa faaliyetleri tatilde de devam edecek