İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i katleden caninin videosu ortaya çıktı

İstanbul Fatih'te önce Ayşenur Halil'i yarım saat sonra da İkbal Uzuner'i katleden Semih Çelik isimli caninin işlediği cinayeti geçtiğimiz yıl tasarladığı ortaya çıktı. Düşüncelerini video kayda alan Çelik, "Bu hayattan giderken can almak istiyorum ve bu insanın sen olması daha değerli" ifadelerine yer veriyor.

  • İstanbul Fatih'te 19 yaşındaki Semih Çelik, 19 yaşındaki İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i bir saat içinde katletti.
  • Çelik, öldürdüğü genç kız İkbal Uzuner'in başını kesip surlardan aşağı attı. Ardından boğazına ip geçirerek surlardan atlayarak intihar etti.

DAHA ÖNCE KAYDA ALDIĞI VİDEO ORTAYA ÇIKTI

  • Geçtiğimiz yıllarda intihara teşebbüs ettiği öğrenilen Semih Çelik'in İkbal Uzuner'i katletmeden önce çektiği videoya ulaşıldı.
  • Çelik'in İkbal Uzuner'i öldürmek istediği, bunun için plan yaparak genç kızın oturduğu apartmanın önünde saatlerce beklediğini anlattığı görüldü.

"BU HAYATTAN GİDERKEN CAN ALMAK İSTİYORUM"

  • Ekol TV tarafından yayınlanan videoda "İkbal seninle özel olarak vedalaşmak istedim. Sonunda ölüyorum" diyerek söze başlayan Çelik, "Benim yüzümden yaşamış oldukların için özür dilerim. Beni gördüğün gün seni öldürmeye gelmiştim, bu hayattan giderken can almak istiyorum ve bu insanın sen olması daha değerliydi benim için. Kalbini çıkartmak, gözlerini… Tanrı o kadar yardım etti ki sana, iyi ki olmadı böyle bir şey" ifadelerine yer veriyor.

Kaynak: haberet.com

TÜBİTAK UZAY Milano’da Bahçeli'den DEM Partili vekillerle tokalaşmasına ilişkin açıklama Bakan Kurum'dan Kahramanmaraş’ta önemli mesajlar Terörist Fethullah Gülen'in hazin sonu