Igor ve SAY Mossad için onlarca kişiyi tek tek takip edip raporlamış

Mossad için çalıştıkları tespit edildikten sonra gözaltına alınan ajanların çalışma sistemlerinin detayları ortaya çıktı. Igor ve SAY kod adlı ajanların birçok kişiyi takip ettikten sonra raporlayarak dosyaları Mossad'a gönderdiği belirtildi.

Igor ve SAY Mossad için onlarca kişiyi tek tek takip edip raporlamış
  • Türkiye'de İsrail'in istihbarat teşkilatı Mossad'a yönelik yapılan operasyonda yakalananların çalışma tarzları ortaya çıktı.

Igor ve SAY Mossad için onlarca kişiyi tek tek takip edip raporlamış - Resim : 1

IGOR KOD ADIYLA ÖZEL DEDEKTİFLİK YAPIYORDU

  • Türkiye'de özel dedektif yasası olmamasına ve bu pozisyon için çalışma altyapısının da uygun olmamasına rağmen Mossad için 'özel dedektif' olarak çalıştı.
  • Söz konusu kişinin kod adı Igor.
  • CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, canlı yayında Meltem Bozbeyoğlu'na MİT ve Emniyet'in ortak operasyonuna dair detayları aktardı...

Igor ve SAY Mossad için onlarca kişiyi tek tek takip edip raporlamış - Resim : 2

  • İgor kod adlı bir özel dedektif, Türkiye’deki Hamas üyesi kişileri takip ediyor. Bu kişileri uzun süre izlemiş, yurt dışından ne zaman gelmişler, ne zaman çıkmışlar? Bu bilgileri Mossad’a aktarıyor.
  • SAY isimli özel ise dedektif 99 ayrı eylemi Mossad’a raporlamış. 99 ayrı kişiyi takip etmiş, elde ettikleri bilgileri Mossad ajanlarına ulaştırmış.

Igor ve SAY Mossad için onlarca kişiyi tek tek takip edip raporlamış - Resim : 3

AJANLIK İÇİN NE KADAR PARA ALDILAR?

  • Elde ettikleri bilgileri Mossad ajanlarının söylediği mail üzerinden onlara ulaştırmışlar.
  • Ajanlık yapan dedektifler bu işten ne kazanç sağlamış? 5 ile 10 bin TL arasında. Bir Hamas üyesini takip ediyorsun, onun gittiği noktaları GPS cihazları yerleştiriyorsun aldığı para 10 bin TL.

Igor ve SAY Mossad için onlarca kişiyi tek tek takip edip raporlamış - Resim : 4

Hamza Dağ seçim çalışmalarına İzmir'in Dikili ilçesinde devam etti Naci Görür: Murat Kurum bana danışmanlık teklif etti Depremler nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi Levent Gültekin'den Hatay açıklaması