İETT otobüsü yine arıza yaptı! Unkapanı Köprüsü tıkandı

İETT otobüsleri son zamanlarda sık sık arızalanmaya başladı. Bu kez Beyoğlu'nda arızalanan İETT otobüsü uzun süre yolda kalınca Unkapanı Köprüsü'nü tıkadı. Otobüse binen yolcular yağmurun altında beklemek zorunda kaldı. İşte o anlar...

İETT otobüsleri arızalanmaya devam ediyor. Bu kez Bağcılar-Taksim arasında çalışan 89C kodlu İETT otobüsü, Unkapanı Atatürk Köprüsü’nü geçtikten hemen sonra Beyoğlu Refik Saydam Caddesi üzerinde arızalandı. 

İETT otobüsü yine arıza yaptı! Unkapanı Köprüsü tıkandı - Resim : 1

YAĞMURUN ALTINDA BEKLEDİLER

Otobüsün şoförü bu şekilde yola devam edemeyeceğini söyleyince yolcular mecburen inmek zorunda kaldı. Yağmurun da etkili olduğu o anlarda arızalanan otobüsten inen yolcular adeta sırılsıklam oldu.

İETT otobüsü yine arıza yaptı! Unkapanı Köprüsü tıkandı - Resim : 2

TRAFİK FELÇ OLDU

İETT otobüsündeki arıza trafiği de olumsuz etkiledi. Yağmurun da etkisiyle Unkapanı Atatürk Köprüsü’nde trafiğin adeta felç olduğu görüldü. Bir süre sonra otobüs şoförü aracı çalıştırarak oradan ayrılırken, bir süre sonra trafik de normale döndü.

İETT otobüsü yine arıza yaptı! Unkapanı Köprüsü tıkandı - Resim : 3

Kaynak: İHA

Yunan basınında dikkat çekti! Erdoğan onu görünce durdu Merkez Bankası'ndan tarihi rezerv rekoru Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Miçotakis Atina'da buluştu Milli Savunma Bakanlığı'ndan 2023 raporu