İçişleri Bakanlığı duyurdu: Uşak'ta 120 kişi gözaltına alındı

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Uşak'ta 'Kökünü Kurutma Operasyonu' kapsamında 120 kişi gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu operasyona ilişkin yaptığı açıklamada "Tüm güvenlik güçleri olarak hem jandarma hem emniyet hem sınırlarda Mehmetçiklerimiz hem de gümrük muhafaza, sahil güvenlik büyük bir mücadeleyle uyuşturucunun kökünü kazıtmakta kararlıyız" dedi.

İçişleri Bakanlığı duyurdu: Uşak'ta 120 kişi gözaltına alındı

Uşak'ta başlatılan Kökünü Kurutma Operasyonu'na dair İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan açıklama geldi. Soylu, yapılan operasyonda 120 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

İçişleri Bakanlığı duyurdu: Uşak'ta 120 kişi gözaltına alındı - Resim : 1

Uşak'ta yapılan Kökünü Kurutma Operasyonu'na dair açıklamalar yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, operasyonu 127 hedefe yönelik düzenlediklerini ve 120 şüphelinin gözaltına alındığını belirtti.

İçişleri Bakanlığı duyurdu: Uşak'ta 120 kişi gözaltına alındı - Resim : 2

Soylu, sözlerine "Tüm güvenlik güçleri olarak hem jandarma hem emniyet hem sınırlarda Mehmetçiklerimiz hem de gümrük muhafaza, sahil güvenlik büyük bir mücadeleyle uyuşturucunun kökünü kazıtmakta kararlıyız. Bir taraftan arzla mücadele ediyoruz, bir taraftan da devletimizin bütün kurumları rehabilitasyon ve tedaviyle de mücadele ediyorlar. İnanıyoruz ki çalışacağız, gayret göstereceğiz ve inşallah galip de geleceğiz." şeklinde devam etti.,

"MİLLETİMİZ BİZE İNANSIN VE İTİMAT ETSİN"
Bakan Soylu, terörle olduğu gibi uyuşturucuyla mücadelenin de kararlılıkla sürdürüleceğini söyledi. Avrupa ve Amerika'nın bu konuda pes ettiklerini vurgulayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu şu ifadeleri kullandı:

"Avrupa ve Amerika bu konuda pes etmişken, uyuşturucuyu her biri farklı olmakla birlikte çeşitli miktarlarda serbest bırakmışken sadece büyük uyuşturucu operasyonlarıyla buna yönelik anlayış sergilerken biz hem büyük uyuşturucu operasyonları yapıyor hem de aynı zamanda uyuşturucunun dağıtım kanallarını çökertmeye çalışıyoruz. Bu vesileyle milletimiz bize inansın ve itimat etsin. Nasıl terör de terörün kökünü kurutmak için büyük bir mücadele ortaya koymuşsak, koyuyorsak bu irademizi hala devam ettiriyorsak aynı şekilde uyuşturucuda da inşallah galip gelen biz olacağız. Buna olan inancımız da tamdır. Gençlerimizi, çocuklarımızı, ailelerimizi uyuşturucunun pençesine teslim etmeyiz, etmeyeceğiz. Kökünü Kurutma Operasyonlarımız ülkemizin her noktasında devam edecek. Özellikle gençlerimize musallat olan bu uyuşturucu illetinden kurtarmak için büyük bir mücadele ortaya koyacağımızı bilmenizi isterim."

Eski AK Parti milletvekili vefat etti Hem fırtına hem sağanak vuracak Memur ve emekli maaşlarına zam teklifi Meclis'ten geçti Bakan Soylu 'torbacıların bacaklarını kırın' demişti: Uyuşturucudan ölenler azaldı