İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Merdan Yanardağ'a Abdullah Öcalan cevabı! Eli kanlı bebek katili bir terörist

CHP yandaşı TELE 1'in Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, canlı yayında terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'a övgüler yağdırmıştı. Skandal sözler gündem olurken, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "PKK elebaşısı, eli kanlı bebek katili bir TERÖRİSTTİR." paylaşımında bulundu.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP yandaşlığı için fonlanan TELE 1'in Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'a övgüler yağdırdı. Terör sempatizanlığı yapan Yanardağ'a cevap İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan geldi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya

"ELİ KANLI BİR TERÖRİSTTİR"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, PKK elebaşı Abdullah Öcalan hakkında paylaşımda bulundu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Yerlikaya, "PKK elebaşısı, eli kanlı bebek katili bir TERÖRİSTTİR." ifadelerine yer verdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Merdan Yanardağ'a Abdullah Öcalan cevabı! Eli kanlı bebek katili bir terörist - Resim : 2

Hain yapılara rahat verilmeyeceğini belirten Yerlikaya, "Terör ve teröristlerle mücadele etmeye azim ve kararlılıkla devam edeceğiz." paylaşımında bulundu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Merdan Yanardağ'a Abdullah Öcalan cevabı! Eli kanlı bebek katili bir terörist - Resim : 3

YANARDAĞ TERÖRİSTBAŞI İÇİN NE DEDİ?

 Öcanlan'ın tutukluluk halinin hukuksuz olduğunu belirten Yanardağ, şunları kaydetti:

"SİYASİ MAHKUM" SKANDALI

"Abdullah Öcalan 70 yaşını geçmiş birini. Kabul etmek gerekir ki çok uzun süredir, 25 yıldır hapiste ve tecritte. Türkiye'de en uzun süre yatan siyasi mahkumdur. Normal infaz yasaları geçerli olsa serbest bırakılması gerekiyor. Öcanlan'a uygulanan tecritin hukukta hiçbir yeri yoktur. Kaldırılması lazım. Biz görmüyoruz duymuyoruz. Tartışamıyoruz. İzliyor mu izlemiyor mu bilmiyoruz. Rehin olarak tutmuşsun adamla pazarlık yapıyorsun. Ne pazarlık yapıldı bunu bilen yok. Böyle bir infaz düzeni olabilir mi?"

Merdan Yanardağ Abdullah Öcalan'ı övdü
Merdan Yanardağ Abdullah Öcalan'ı övdü

"FİLOZOF OLDU"

Öcalan hafife alınacak biri değildir. Çok okuyan birisi. Neredeyse cezaevinde kitap okumaktan filozof oldu.  Son derece zeki birisi."

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Merdan Yanardağ'a Abdullah Öcalan cevabı! Eli kanlı bebek katili bir terörist - Resim : 5

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne yeni atama Galata Kulesi’nde LGBT bayrağı açıldı! Alev Alatlı'dan seçimlerden sonra depremzedelere hakaret edenlere tepki Buket Aydın'dan LGBT açıklaması