İBB otobüslerinden Dilan Polat reklamları söküldü

Hakkında yapılan 'kara para aklama' iddiasının ardından gündemde en çok konuşulan kişilerden biri olan Dilan Polat'a ait markalar, İstanbul'daki bazı otobüslerde reklam olarak sunuluyordu. Bugün itibariyle o reklamlar İBB otobüslerinden sökülmeye başlandı. O anlar kameralara yansıdı.

'Kara para aklama' iddiası ve kardeşinin uyuşturucu kullandığını itiraf etmesiyle birlikte gündemden düşmeyen Dilan Polat ve Engin Polat çiftine bir şok da İBB'den geldi.

İBB otobüslerinden Dilan Polat reklamları söküldü - Resim : 1

Yayımlanan bir görüntüde Dilan Polat'a ait markaların reklamlarının İBB'ye ait otobüslerden söküldüğü görüldü. 

İBB otobüslerinden Dilan Polat reklamları söküldü - Resim : 2

O anlar sosyal medyada gündem oldu.

İBB otobüslerinden Dilan Polat reklamları söküldü - Resim : 3

Ayrıca Fenerbahçe'ye sponsor olan o markaların, Ali Koç'un talimatıyla sponsorluktan düşürülmesi talimatı verildiği iddia edildi.

İBB otobüslerinden Dilan Polat reklamları söküldü - Resim : 4

NE OLMUŞTU?

Lüks içinde bir hayat yaşayan Dilan ve Engin Polat çiftiyle ilişkin gündeme bomba gibi düşen iddia gazeteci Seher Yaşayacak’dan gelmişti.

İBB otobüslerinden Dilan Polat reklamları söküldü - Resim : 5

Gazeteci Seher Yaşayacak, "eşiyle birlikte kara para akladıkları" iddia edilen Dilan Polat'ın şirketlerinden "Dilan Mücevherat"ın 6 aylık vergi ödemesinin 15 bin 535 lira olduğunu söylemişti.

İBB otobüslerinden Dilan Polat reklamları söküldü - Resim : 6

Dilan Polat, kara para aklama iddialarına "Ülkesine döviz sokan insanlarız biz. Herkes denetleniyor, rahat olun. Sen denetleniyorsan ben yüz denetleniyorum, rahat ol. Sen benim devletimi bu şekilde küçümseyemezsin, devletim herkesi denetler, kurban olduğum devlet" diyerek cevap vermişti.

İBB otobüslerinden Dilan Polat reklamları söküldü - Resim : 7

KARDEŞİNİN UYUŞTURUCU İTİRAFI

Bu olayın üstüne yaşanan bir şok da kardeşi Sıla Doğu'dan gelmişti. Doğu, sosyal medyadan açtığı bir canlı yayında kokain içtiğini itiraf etmişti.

İBB otobüslerinden Dilan Polat reklamları söküldü - Resim : 8

Bunun üzerine Doğu, gözaltına alınmıştı. Sıla Doğu’nun evinde yapılan aramalarda, 21 adet uyuşturucu ve uyarıcı sentetik hap, 3 adet ecstasy hap ve 1 gram kokainin ele geçirildiği açıklanmıştı.

İBB otobüslerinden Dilan Polat reklamları söküldü - Resim : 9

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince dün Beykoz ilçesinde yapılan operasyon çerçevesinde yakalanan Sıla Doğu, çıkarıldığı Beykoz Adliyesi 3. Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

İBB otobüslerinden Dilan Polat reklamları söküldü - Resim : 10

İBB (İstanbul Büyükşehir Belediyesi)
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terör saldırısında yaralanan polise geçmiş olsun telefonu Akılları karıştıran kare Süleyman Soylu'dan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya geçmiş olsun ziyareti Sağanak yağış Sapanca Gölü'nü doldurdu