İBB Meclisi'nde Ekrem İmamoğlu'na yangın tepkisi! Müdahale yetersiz, ne başkan var ne de bir açıklama

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir'deki fabrika yangını hakkında ne bir açıklama yaptı ne de geçmiş olsun diledi. İstanbulluların tepkisini çeken İmamoğlu yangın bölgesine bile ancak 4. gün gidebildi. AK Parti İBB Meclis Üyesi Kübranur Uslu, "İBB Başkanı’nın yangını yaşamış bir vatandaşın tepkisine alay eder gibi cevap vermesi makamının sorumluluğuyla çelişen yeni bir hadise olarak kayıtlara geçti" ifadeleriyle Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi.

İBB Meclisi'nde Ekrem İmamoğlu'na yangın tepkisi! Müdahale yetersiz, ne başkan var ne de bir açıklama

İstanbul'un Başakşehir ilçesindeki bir fabrikada çıkan yangın günlerce devam etti ancak CHP'nin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ortalarda görünmedi. Yangının 4. günü yangın noktasına giden İmamoğlu, İBB Meclisi'nde eleştiri oklarının hedefi oldu.

Ekrem İmamoğlu başakşehir yangın

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi Haziran Ayı Toplantısı'nın 4. oturumu, Meclis 2. Başkanvekili Ömer Faruk Kalaycı başkanlığında Saraçhane’deki belediye binasında gerçekleştirildi.

AK Parti İBB ve Beyoğlu Belediyesi Meclis Üyesi Kübranur Uslu, İmamoğlu'nu eleştirdi.

İBB Meclisi'nde Ekrem İmamoğlu'na yangın tepkisi! Müdahale yetersiz, ne başkan var ne de bir açıklama - Resim : 2

"YANGINLA İLGİLİ BİR MESAJ DAHİ YAYINLANMADI"

AK Partili Meclis Üyesi Kübranur Uslu, "10 Haziran 2023’te Başakşehir’de bir fabrikada çıkan yangın, 4 gün boyunca sürdü. Bölgede yaşayanların beyanı ve yangının ilk anlarına ilişkin fotoğraf ve videolar, yangının küçük bir boyutta başladığını, müdahalenin yetersiz olması sebebiyle büyük bir felakete dönüştüğünü gösterdi. Yangının söndürülmesine destek vermek için İtfaiye teşkilatına TOMA’lar da eşlik etti. Fakat şehrimizden günlerce dumanlar yükselmeye devam etti." dedi.

İBB Meclisi'nde Ekrem İmamoğlu'na yangın tepkisi! Müdahale yetersiz, ne başkan var ne de bir açıklama - Resim : 3

AK Partili Meclis Üyesi Uslu sözlerine şu ifadelerle devam etti;

"İBB Başkanı, böyle önemli bir hadisenin ancak 4. gününde bölgeye gitti. Ziyareti sırasında da vatandaşın tepkisiyle karşılaştı. İBB Başkanı’nın yangını yaşamış bir vatandaşın tepkisine alay eder gibi cevap vermesi makamının sorumluluğuyla çelişen yeni bir hadise olarak kayıtlara geçti. Ayrıca 4 gün boyunca süren yangınla ilgili ne İBB Başkanı’nın kendi hesabından, ne de İBB’nin kurumsal Twitter hesabından bir mesaj dahi yayınlanmadı."

İBB Meclisi'nde Ekrem İmamoğlu'na yangın tepkisi! Müdahale yetersiz, ne başkan var ne de bir açıklama - Resim : 4

e-ticaret sipariş iptallerine ceza İstanbul Valisi Gül'den LGBT yürüyüşüne tepki sonrası net mesaj Elektronik seçim sistemine geçiliyor mu? Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz