İBB burs sonuçları belli oldu!

İBB burs sonuçları belli oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2022-23 eğitim öğretim yılı için verilecek burs miktarını 4500 lira olarak açıklamıştı. Başvurular sonuçlandı ve İBB burs sonuçları sorgulama ekranı açıldı. Peki, İBB burs sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? İlk taksit ne zaman yatacak?

İBB burs sonuçları belli oldu!

İBB burs sonuçları merakla bekleniyor ve öğrenciler tarafından sorgulanıyordu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından lisans ve ön lisans öğrencilerine verilecek burs için başvurular sonuçlandı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilk taksitin ne zaman yatacağını açıklayarak öğrencilere müjdeyi verdi.

İBB BURS SONUÇLARI NEREDEN, NASIL ÖĞRENİLİR?

İBB burs başvuru sonuçları görüntülemek isteyen öğrenciler, sonuçlara https://gencuniversiteli.ibb.istanbul/Sonuc adresinden ulaşabilecek.

İBB BURSU İLK TAKSİTİ NE ZAMAN YATACAK?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 'Üniversitelilere güzel bir haberimiz var.

4.500 TL'lik Genç Üniversiteli Eğitim Desteği'nin ilk taksiti olan 2.250 TL'yi hesaplarınıza bugün yatırıyoruz. Kriterlere uyan tüm öğrencilere bu desteği sağladık. Unutmayın İstanbul hep sizin yanınızda.' dedi.

DEAŞ'ın sözde sahil tabur komutanı paket oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oğluna sahip çık, o başka ebeveynler arama peşinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'hoş geldiniz' telefonu Ankara'da terör operasyonu