İBB Başkanı İmamoğlu Deprem Kurulu'nu topluyor! Deprem Uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan sitem: Beni niye çağırmadı?

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından gözler İstanbul'a çevrildi. Uzmanlardan İstanbul için peş peş tehlike uyarıları geldi. İstanbul'da binlerce binanın çok tehlikeli olduğu ve olası bir depremde ciddi can kayıplarının olacağı belirtilirken İBB harekete geçti. Ekrem İmamoğlu Deprem Kurulu'nu toplamaya karar verdi. Kurul'a çağrılmayan deprem uzmanından tepki geldi.

İBB Başkanı İmamoğlu Deprem Kurulu'nu topluyor! Deprem Uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan sitem: Beni niye çağırmadı?

Kahramanmaraş merkezli depremler 10 ili etkiledi. 7.6 ve 7.7'lik sarsıntılar 10 ili enkaza çevirdi. Uzmanlar bölgedeki fay hattını değerlendirirken büyük Marmara depremiyle ilgili de korkutucu tahminlerini paylaştı.

İstanbul için ciddi bir tehlike olduğu konuşulmaya başlandı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün Deprem Kurulu'nu toplamaya karar verdi.

Toplantıya çağırılmayan deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, sosyal medya hesabından duruma tepkisini gösterdi.

Ercan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"İmamoğlu, bugün İstanbul’da deprem kurulu topluyor.
Ancak beni çağırmayı unutmuş olabilir mi acaba!
Benden çok İstanbul’u acaba kim çalıştı?
Kim benim kadar semt semt harita ve rapor yazdı?
Sağlık olsun....."

İstanbul deprem
Uzmanı uyardı: Artçıların bina yıkma ihtimali var! Bakan Soylu deprem bölgesinden son durumu aktardı Kahramanmaraş'ta 222. saatte gelen mucize! EGM provokasyon sebebiyle 20 kişiyi tutukladı